Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret recupera, els divendres i dissabtes de juny, una visita teatralitzada a la Casa Museu de Can Font

Lloret recupera, els divendres i dissabtes de juny, una visita teatralitzada a la Casa Museu de Can Font

Amb el títol ‘Memòries del passat’, la visita es farà els divendres en català i els dissabtes en castellà.
29-05-2018


Memòries del passat és el títol de la visita teatralitzada que es podrà tornar a veure els divendres i dissabtes del mes de juny a la Casa Museu de Can Font de Lloret. La visita es va estrenar l’estiu passat i l’èxit i la demanda que va tenir ens ha portat a tornar-la a programar, segons ha dit la directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes. La visita es farà tots els divendres de juny a les 21.00 h en català i, com a novetat, tots els dissabtes de juny, també a les 21.00 h, s’ha programat en castellà.

A càrrec de l’actor lloretenc Joan Romà Ortiz i la guia Ana Peña, la visita convida el públic a visitar les diferents estances de la casa indiana de Can Font i, durant el recorregut, apareixen diferents personatges que expliquen la història de la casa i els seus protagonistes.

A través d'aquesta experiència es pot conèixer, d’una manera dinàmica i divertida, la història de Can Font i alguns aspectes de la vida quotidiana de Lloret durant el període comprès entre finals del segle XIX i principis del segle XX.

Can Font és el testimoni de com eren les cases indianes que es van construir entre finals del segle XIX i principis del XX, principalment motivades pel retorn dels indians que havien fet fortuna a les Amèriques. Actualment és l’única casa d’indians municipal de tot Catalunya que s’ha obert al públic.

Les entrades es poden comprar de forma anticipada al Museu del Mar o al web patrimoni.lloret.cat. Les places són limitades; per això es recomana comprar l’entrada amb antel·lació. Els menors de 12 anys tenen entrada gratuïta.