Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret presenta el calendari interreligiós 2021

Lloret presenta el calendari interreligiós 2021

Al padró municipal hi són presents més de 90 nacionalitats
03-02-2021


Lloret presenta avui una nova edició del calendari interreligiós: un calendari que recull les festivitats i dates assenyalades de les diferents religions que conviuen al municipi, com són la catòlica, l’evangèlica, l’ortodoxa, l'hinduisme, el judaisme, l'islam i del sikhisme. A més, també s’hi detalla el dia principal de pregària i s’hi inclou un mapa de la vila amb la ubicació dels diferents centres de culte (la parròquia de Sant Romà, l'ermita de Sant Quirze, les tres mesquites, la gurdwara i la seu de l'església evangèlica de Filadèlfia).

La regidora de Benestar i Família, Arantxa Jiménez, explica que “Lloret compta amb més de 90 nacionalitats diferents; el calendari interreligiós és una forma de visualitzar aquesta diversitat que ens enriqueix i fomentar la inclusió de tots els veïns i la bona convivència entre ells”.

Actualment Lloret compta amb 38.752 habitants. Respecte a les nacionalitats, les més presents, a dia d’avui, són de l’Estat Espanyol amb 24.744 empadronats, la russa amb 1.945, l’índia amb 1.331, la romanesa amb 1.207, la marroquina amb 1.125 i la búlgara amb 721.