Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret participa en el debat de la reforma horària

Lloret participa en el debat de la reforma horària

Serà el proper 24 d’octubre al Centre Cívic del Rieral
27-09-2016


Lloret, juntament amb Girona, són els dos únics municipis de les comarques gironines que participen en el debat sobre la reforma horària que impulsa la Generalitat de Catalunya i l’entitat Iniciativa per la Reforma Horària. En total, de tot Catalunya, hi participen dotze municipis.

El proper 24 d’octubre es durà a terme la sessió informativa i la seguirà, el dia 3 de novembre, la sessió deliberativa. L’objectiu és generar debat i diàleg, recollir reptes i oportunitats, i fer propostes al voltant de la reforma horària.

En paraules del regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluis Llirinós, “mantenim l’aposta de l’equip de govern per impulsar iniciatives que permetin la participació ciutadana i considerem que la reforma horària, pel gran impacte que té en totes les persones i famílies, és un tema prioritari per debatre i treballar amb tota la ciutadania”.

La sessió informativa del 24 d’octubre tindrà lloc, de 17 a 19 h, al Centre Cívic del Rieral amb una conferència a càrrec de Fabian Mohedano, de l’entitat Iniciativa per la Reforma Horària; la sessió posterior, al novembre, es tornarà a realitzar al mateix Centre Cívic del Rieral en un horari de 16 a 20 h i es crearan grups participatius de 15-20 persones sobre els eixos en què es basa la reforma: ocupació i empresa; administració; educació; comerç i consum; cultura i oci, i mobilitat.

Les propostes contribuiran a l'elaboració del Pacte Nacional per a la Reforma Horària.

 

arxivat sota: ,