Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret organitza la primera representació de teatre fòrum ‘Mustafà és la replà’ en el marc de Lloret, mar de cultures

Lloret organitza la primera representació de teatre fòrum ‘Mustafà és la replà’ en el marc de Lloret, mar de cultures

Aquesta metodologia de teatre permet treballar situacions de la vida quotidiana en què el públic es pugui veure reflectit
29-03-2017


El proper divendres 31 de març a les 20 h a la sala polivalent de la Casa de la Cultura tindrà lloc la representació de l’obra de teatre fòrum Mustafà és al replà de la companyia Forn de Teatre Pa’tothom. L'entrada és gratuïta.

El Forn de Teatre Pa’tothom és una entitat i escola de teatre de Barcelona que du a terme diferents projectes dins del marc del teatre de l’oprimit, utilitzant el teatre com a eina pedagògica i amb una vessant social. En aquesta ocasió porta una obra de teatre fòrum que ens mostra com dins d’una comunitat de veïns es generen problemes que ens afecten a tots i que tenen un rerefons de racisme subtil, de prejudicis i d’estereotips.

L’obra està dirigida per Jordi Forcadas i interpretada per Judit Saula, Holga Pallejà, Alí Hamadou, Lluís Cases i Eduard Benito.

Antonio Lorente, regidor de Benestar i Família, explica que “aquest acte forma part del projecte de sensibilització ciutadana Lloret, Mar de Cultures, que es du a terme des del Pla de Ciutadania de l’Ajuntament de Lloret de Mar, des de l’any 2006”. I hi afegeix: “En aquesta ocasió, per primer cop, comptarem amb un teatre fòrum que va lligat amb el projecte Acció Div-Div, que s'està duent a terme al barri de Can Carbó i que té com a objectiu que les persones participants passin una bona estona, es coneguin i es puguin expressar a partir de jocs i dinàmiques fent un petit apropament al teatre social”. L'activitat, que té lloc el dimecres a les 17 h a la sala de la llar d'infants Lola Anglada, és una activitat totalment gratuïta, dirigida a joves a partir de 16 anys i adults.