Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret ofereix un taller de sketching: pintar el moment

Lloret ofereix un taller de sketching: pintar el moment

Els alumnes es mouran per diferents espais de la vila mentre aprenen la tècnica
03-05-2017


A partir de demà l’Ajuntament de Lloret inicia un curs de sketching, de fer esbossos, una tècnica de dibuix ràpid en què l’il·lustrador copsa un espai, una persona en aquell moment concret. L’sketching és una tècnica artística que està en alça i que compta ja amb diferents associacions a Catalunya.

El curs anirà a càrrec de Lluís Bruguera, sketcher de Girona, i s’impartirà al Centre Cívic del Rieral només el primer dia, ja que l’objectiu és dibuixar atractius del nostre entorn com són els Jardins de Santa Clotilde, el paratge de Santa Cristina amb l’ermita o Ses Escoues i l’església de Sant Romà.

Cristian Fernandez, regidor dels Centres Cívics explica que “el curs està tenint molt bona rebuda i està gairebé complert”. I ha afegit “busquem formacions atractives i actuals que puguin interessar i que siguin actuïn com a elements cohesionadors amb el poble i la seva gent”.

La formació es durà a terme tots els dijous del mes de maig, en un horari de 10 a 12.30 h, i el grup estarà format per un màxim de 12 alumnes.