Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret ofereix a la ciutadania un carnet gratuït als seus equipaments culturals

Lloret ofereix a la ciutadania un carnet gratuït als seus equipaments culturals

Inclou els Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, el Turó Rodó, el Puig de Castellet i el Castell de Sant Joan


L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i el regidor de Patrimoni Cultural, Xavier Flores, han presentat avui a Can Saragossa el carnet MOLL, que donarà accés gratuït als residents a tots els equipaments culturals de Lloret. Concretament es tracta dels Jardins de Santa Clotilde, el Museu del Mar, Can Saragossa, Turó Rodó, Puig de Castellet i Castell de Sant Joan.

El carnet es podrà aconseguir presencialment a les oficines de Patrimoni Cultural a Can Saragossa o descarregar a través de l’aplicació mòbil Lloret Smart. Respecte a la vigència del carnet, es renovarà automàticament amb les dades del padró municipal. Per Xavier Flores, regidor de Patrimoni Cultural, “és una satisfacció poder obrir el patrimoni a tots els residents empadronats a Lloret” i hi ha afegit que “dona una vàlua afegida al nostre patrimoni”.

Pel que fa les visites guiades als equipaments lloretencs, caldrà continuar fent la reserva al Museu del Mar i el preu serà el mateix. Tot i això, el regidor de Patrimoni Cultural explica que “estem començant a treballar en una proposta de visites exclusives per als usuaris d’aquest carnet”.

Jaume Dulsat, alcalde de Lloret, remarca que aquesta iniciativa “potencia la difusió del nostre patrimoni cultural i promou que els mateixos lloretencs i lloretenques siguin ambaixadors dels atractius del nostre municipi” i resumeix: “fomenta l’orgull lloretenc”.

El MOLL (Museu Obert de Lloret) ha registrat durant el 2019 un total de 153.913 visites, xifra que suposa un augment del 5% respecte a l’any anterior, que va tancar amb 146.236.