Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret obre un aparcament per als abonats de la Piscina Municipal

Lloret obre un aparcament per als abonats de la Piscina Municipal

Compta amb 120 places d’aparcament
01-06-2017L’Ajuntament de Lloret de Mar posarà en funcionament demà l’aparcament per als abonats de la Piscina coincidint amb la celebració de la Festa de la Primavera.

El nou aparcament compta amb un total de 120 places d’aparcament, de les quals 4 són exclusives per a persones amb mobilitat reduïda, i tindrà els mateixos dies i horaris d’obertura que la piscina.

Ricard Salinas, director de la Piscina, explica que “un dels objectius establerts per a la gestió de la piscina, era millorar-ne l’accessibilitat, i una de les línies d’actuació enfocades a millorar aquest objectiu ha estat el projecte de pàrquing. La instal·lació es troba molt propera al centre, però per als abonats d’àrees distanciades i d’altres municipis trobar aparcament pot ser molt dificultós en determinats dies, horaris de la setmana i moments de l’any. Quan algú es troba amb aquest problema diversos dies, finalment acaba per donar-se de baixa de la Piscina”.

La Festa de Primavera, que es farà al mateix aparcament, comptarà amb diferents activitats gratuïtes i obertes a tothom, amb prèvia inscripció a la recepció de la Piscina, ja que les places seran limitades. Es faran classes de funky infantil i júnior, zumba familiar, ciclisme indoor i hard training.

Actualment la Piscina de Lloret compta amb 2062 abonats, més del 50% de l’any passat en les quals, per aquestes dates, la xifra d’abonats era de 1337.

arxivat sota: