Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret obre parcialment la deixalleria per donar servei a industrials i autònoms

Lloret obre parcialment la deixalleria per donar servei a industrials i autònoms

La instal·lació estarà oberta, de dilluns a divendres, de 9 a 13 h
16-04-2020


L’Ajuntament de Lloret de Mar restableix parcialment el servei de la deixalleria, exclusivament per petits industrials i comerços, no així per persones particulars. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que “Hem adoptat aquesta decisió arran de la possibilitat que determinats serveis no essencials hagin pogut reprendre l’activitat laboral des del passat dimarts 14 i per tal de facilitar la gestió dels residus d’aquells empresaris i negocis que es troben en actiu”. 

La regidora de Medi Ambient també ha volgut recordar que “Mentre duri l’actual situació sanitària ocasionada per la COVID19, la instal·lació no farà l’horari habitual”. Aquesta estarà oberta de dilluns a divendres de 9 a 13h. Els treballadors d’empreses o autònoms que acudeixin a la deixalleria hauran d’adoptar les mesures de prevenció adients i seguir les indicacions del personal del servei. 

Es recomana a la resta de la ciutadania que emmagatzemi els residus que habitualment durien a la deixalleria fins que es mantingui la limitació de llibertat de circulació de persones. Cal evitar dipositar de forma incontrolada els residus a la via pública, per no interferir en el normal funcionament del servei de recollida ordinària de residus. 

En cas de necessitat, els particulars podran seguir acollint-se al servei de recollida concertada de voluminosos, que es presta com habitualment. Per sol·licitar el servei, l’atenció telefònica és de dilluns a divendres, de 9.00 a 17.00 h, en horari ininterromput, al telèfon del servei de recollida de residus, el 972 36 89 22.

arxivat sota: Actualitat, Empreses, covid19