Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret lliura els premis del concurs de pessebres i diorames

Lloret lliura els premis del concurs de pessebres i diorames

L’escola Àngels Alemany i el batxillerat artístic de l’IES Coll i Rodés han guanyat els premis del concurs de pessebres en les categories d’infantil i primària i de secundària i batxillerat, respectivament. Aquesta categoria ha estat la principal novetat d’aquest any


Lloret ha lliurat aquest cap de setmana els premis del Concurs de pessebres i diorames.

L’escola Àngels Alemany i el batxillerat artístic de l’IES Coll i Rodés han guanyat els premis del concurs de pessebres en les categories d’infantil i primària i de secundària i batxillerat, respectivament. El segon premi en la categoria d’infantil i primària ha estat pels alumnes del menjador de l’escola Pere Torrent i en aquesta mateixa categoria s’ha concedit dos accèssits, pel primer i pel cinquè curs, de l’escola Immaculada Concepció.   

Maria Lopez Guirado ha estat la guanyadora de la categoria de pessebres populars a la llar, Júlia i Romà Serra Maura van endur-se el segon, Lluís Riera Garriga el tercer i va haver accèssits per a Marianne Torkler i Jordi Velis Austrich.

Pel que fa a la categoria de pessebres artístics a la llar, la guanyadora va ser Núria Perea Domenech. El segon i tercer premi van ser per Montserrat Martí Fabregó i Jaume Xapellí Berenguer.

Dels premiats a la ruta pessebrista, la millor entitat va ser la Parròquia de Sant Romà, seguida del Casal Municipal de la Gent Gran i el Veïnat de Les Alegries va rebre un accèssit. En els hotels, el guanyador va ser l’hotel Guitart Central Park i el segon premi pel Restaurant El Trull. Dels comerços,  el millor va ser per Venus Discs i el segon per Escapa’t Lloret, que era el primer any que concursava. 

Pel que fa als diorames, va recollir el primer premi Lluís Gubert Sala, el segon, Albert Casals Teixidor i el tercer Jaume Casals Font. Hi va haver accèssits pel lloretenc Joan Ezequiel Fornés Pineda i per Josep Corominas Soms. Per l’exposició de diorames han passat un total de 2400 persones, unes 160 al dia.

En el transcurs de l’acte es va retre homenatge a dos mestres pessebristes lloretencs desapareguts, Manel Boadas Nualart i Josep Ferrer Marqués.

Els participants van rebre com a obsequi una bateria power bank amb l’escut de lloret i per als guanyadors hi va haver també una petita aportació econòmica.