Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret lliura els premis del Concurs de Pessebres i Diorames

Lloret lliura els premis del Concurs de Pessebres i Diorames

S’han registrat 111 participants i per l’exposició de diorames hi han passat més de 2.800 persones, 180 al dia
17-01-2017


Lloret de Mar va lliurar el cap de setmana els premis del Concurs de Pessebres i Diorames. Maria López Guirado va ser la guanyadora de la categoria de pessebres populars. Lluís Riera i Jordi Velis van endur-se el segon i tercer premi de la categoria. I van entregar-se accèssits a Jesús Terradas i Marianne Torkler.

Pel que fa a la categoria artística, Núria Perea va ser la guanyadora. El segon i tercer premi van ser per a Biel Felip i Rafael Ventura. Hi va haver accèssits per a Montserrat Martí i Josep Babí.

Pel que fa als diorames, va recollir el primer premi Francesc Bosch; el segon, Pere Batlle, i el tercer, Lluís Gubert. Albert Robert, regidor de Cultura, va destacar que “la participació en el concurs dels diorames no és local; tenim la satisfacció de comptar amb gent provinent de Porqueres, Palafrugell o Premià com és el cas d’aquests guanyadors”. El millor diorama de Lloret va ser el de Josep Ferrer Marquès i hi va haver accèssits per a Josep Coromines i Josep Maria Ferrer Guinovart.

Pel que fa a la ruta pessebrista, la millor entitat va ser la Parròquia de Sant Romà, seguida del Casal Municipal de la Gent Gran. Entre els hotels, el pessebre guanyador va ser el del Guitart Central Park, seguit de l’Hostal Ribas. Dels comerços, el millor va ser el del Venus Disc, i el segon, Simètric.

Els 111 participants van rebre com a obsequi un llapis electrònic amb l’escut de Lloret i per als guanyadors hi va haver també una petita aportació econòmica.

Després de 40 anys al capdavant de l’organització del concurs, Jaume Soliguer, impulsor de la iniciativa, va aprofitar el lliurament del premis per pronunciar un emocionat discurs en què explicà que traspassa l’organització a l’Ajuntament, que l’ha assumit enguany per primera vegada.

Per l’exposició de diorames hi han passat un total de 2.881 persones, 180 al dia.