Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret Jove amb el cinema al Teatre de Lloret

Lloret Jove amb el cinema al Teatre de Lloret

El Puntet i el Teatre s’uneixen per projectar aquest dijous 22 d’abril diversos curtmetratges creats per grups de joves de Lloret de Mar
21-04-2021


Aquest dijous 22, a les 20 h, el Teatre de Lloret acull dues propostes de cinema local, realitzades i produïdes per dos grups de joves de Lloret.

D’una banda s’estrenarà del segon capítol d’El negocio, de Lisantano77. Aquesta sèrie està dirigida per Brandon Cardenas i hi actuen joves de Lloret. El capítol se centra en la figura de dos personatges, Galgo i Danso, dos amics de poca edat que roben un cotxe i es veuen obligats a vendre’l per desfer-se’n. Per això, acudeixen a l’Euro, un noi que s’encarrega de vendre el cotxe a canvi d’una comissió. L’Euro, sense saber-ho, ven el cotxe a un dels socis del propietari del cotxe. El propietari del cotxe, mitjançant unes càmeres, aconsegueix descobrir en Danso i el segresten. Els nois es veuen implicats en unes negociacions de les quals depèn la vida d’en Danso.

El primer capítol d’El negocio es va penjar al canal YouTube [CMF1] el desembre de 2020 i a data d’avui ha rebut més de 13.000 visualitzacions.

Posteriorment, Meraki Produccions projectarà tres filmacions.

  • Meraki, cinema en curs
  • L’estrena de Molly, the strange life of a contemporany artist (2021), que tracta sobre una habitació buida on hi ha un artista que perd la inspiració. Els records ressonen des del seu interior i fan eco de les seves pors i els seus desitjos. El protagonista, Andy, lluita per recuperar la seva musa.
  • Pilar (2020), un curt basat en les històries de vida de Mercè Domènech i Montserrat Vilar, que van viure en primera persona els estralls de la Guerra espanyola, en edat molt precoç. Pilar pretén fusionar ambdues històries en una sola nena, l’Anatòlia, la qual es topa amb dues dones del poble mentre espera a un racó del bosc.

El Puntet i el Teatre s’han unit per fer possible que es puguin veure aquests treballs realitzats per joves de la població al Teatre de Lloret.

La regidora de Joventut, Marina Nicolás, i el regidor del Teatre, Albert Robert, han coincidit a afirmar que cal ajudar els joves de la nostra població que tenen inquietuds culturals, i la millor manera de fer-ho és oferir-los un espai com el Teatre de Lloret perquè puguin ensenyar al públic la seva feina.

La projecció s’ha programat al Teatre de Lloret pel dijous 22 a les 20 h. Les entrades, que són gratuïtes, cal recollir-les a El Puntet. Per a més informació de l’acte es pot consultar el web del Teatre de Lloret:

https://www.teatredelloret.cat/ca/lloret-jove-amb-el-cinema

L’aforament màxim permès al Teatre de Lloret a causa de les mesures covid és del 50%, que equival a 200 persones en total.

arxivat sota: , ,