Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret ja ha exhaurit les 6.000 targetes de la campanya #CompraLloret

Lloret ja ha exhaurit les 6.000 targetes de la campanya #CompraLloret

Fa dues setmanes que bars, restaurants i cafeteries també es poden adherir a la campanya
24-11-2020


Aquest passat cap de setmana s’han exhaurit les 6.000 targetes disponibles de la campanya #CompraLloret.

La targeta #CompraLloret és una iniciativa de l’Ajuntament de Lloret de Mar, inclosa dins diferents línies de subvencions acordades per tots els grups municipals, per tal de dinamitzar al teixit productiu de la població.

Aquesta targeta subvencionada es podia adquirir en dues modalitats: la targeta de 50€, dels quals se’n subvencionen 20€ i per tant la persona que l’adquireixi només haurà d’abonar-ne 30€, i la targeta de 30€, que es podrà adquirir per només 20€ ja que l’Ajuntament en subvenciona els altres 10€. Podien adquirir aquestes targetes moneder les persones majors de 18 anys i empadronades a Lloret.

En un inici les targetes estaven destinades a gastar en els establiments comercials adherits a la campanya però fa dues setmanes es varen modificar les bases i es va incloure els bars, restaurants i cafeteries. La regidora de Comerç, Lara Torres, explica que “ha estat un proposta molt ben rebuda que ha accelerat notablement la venta de targetes”. La regidora celebra que aquesta iniciativa “contribueixi a la dinamització del consum local” i ha recordat que “la inversió és de 100.000€, una proposta pactada amb els 21 regidors/es però calculem que l’impacte econòmic directe en els establiments de Lloret de Mar serà de 300.000€”. A banda de la incorporació del sector de la restauració també es va ampliar la possibilitat de compra de targetes a 4 per persona i s’ha ampliat el termini per gastar-les fins al 15 de gener.

Prop de 200 establiments comercials i de restauració s’han adherit a la campanya.