Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret instal·la cartells informatius a diferents dels seus elements patrimonials culturals

Lloret instal·la cartells informatius a diferents dels seus elements patrimonials culturals

Els cartells informatius es complementen amb panells panoràmics, tòtems i senyalística per facilitar l’accés als alguns equipaments
01-09-2017


L’Ajuntament continua posant en valor el seu patrimoni cultural. A banda del servei d’audioguies, que ja està en funcionament als Jardins de Santa Clotilde, s’han instal·lat a diferents punts de la vila un total de 11 senyals que tenen per objectiu millorar la visibilitat d’aquests equipaments i oferir una eina als usuaris interessats en aproximar-se una mica més a les característiques tècniques i context històric d’aquests elements.

Del total de onze senyals instal·lats hi ha quatre que són uns cartells informatius sobre la Casa de la Vila, l’Església Parroquial de Sant Romà, el Cementiri Modernista i els Jardins de Santa Clotilde. Aquestes senyals es troben disponibles en quatre idiomes (català, espanyol, francès i anglès). A banda s’han instal·lat dos senyals direccionals per millorar la informació d’accés al poblat íber de Puig de Castellet i a Can Saragossa i tres tòtems i dos panells panoràmics que, a banda de la informació concreta de l’equipaments culturals on estan ubicats, inclouen un plànol general de la vila amb els diferents punts d’interès cultural a visitar.

Anna Fuentes, Directora de Patrimoni Cultural explica Aquests cartells inclouen el nom de l’edifici i l’estil o època, una breu explicació i, en la majoria de casos, una combinació d’imatges antigues i actuals que permeten fer-se una idea de com ha canviat l’edifici i l’entorn”.  I afegeix “també hi ha detalls interiors que el vianant no podria conèixer si no entra i que el poden animar a fer la visita”

Per la seva part, Albert Robert, regidor de Patrimoni Cultural, ha detallat que “el contingut dels plafons i les fotos s’ha fet amb l’Arxiu Municipal de Lloret de Mar que compta amb un important fons documental”. I ha afegit que “la idea es anar ampliant aquesta informació a la resta d’elements culturals”.