Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret inicia la implementació del projecte #Invulnerables

Lloret inicia la implementació del projecte #Invulnerables

Avui s’ha celebrat una trobada, a l’Ajuntament, amb les entitats promotores del projecte
08-11-2016


Regidors i tècnics de diferents departaments de l’Ajuntament de Lloret de Mar han tingut avui la primera trobada conjunta amb les entitats participants en el projecte #Invulnerables, que es troba emmarcat en el Programa Caixa Proinfància.

#Invulnerable és projecte pilot contra la pobresa impulsat pel Departament de Benestar Social i Família, la Fundació FC Barcelona, l’Obra Social La Caixa i la Fundació Rosa Oriol.

Lloret de Mar, d’acord a uns indicadors de renda, demografia, protecció social o desocupació, va ser escollit com un dels 8 municipis escollits per dur a terme aquesta prova pilot. En paraules del regidor Antonio Lorente, “avui comencem a establir les bases per executar aquest projecte. L’objectiu és desenvolupar un paquet de mesures com prestacions de serveis, educatives, terapèutiques, de lleure... adreçades  especialment als infants i  a les seves famílies, que permetin el desenvolupament de les seves competències i capacitats per possibilitar la sortida de la situació  en què es troben i prevenir la repetició de situacions generadores de risc”.

En la trobada hi han participat Sor Lucía Caram de la Fundació Rosa Oriol, promotora del Projecte# Invulnerables, la Sra. Montserrat Buisan, directora del Programa Caixa Proinfància  de la Fundació Bancària La Caixa, i el Sr. Pere Fanals de Fundació Esplai Girona, entitat que coordinarà el programa Caixa Proinfància a Lloret de Mar.