Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret inaugura les pistes tennis i de pàdel de l’àrea esportiva

Lloret inaugura les pistes tennis i de pàdel de l’àrea esportiva

Inclou sis pistes de pàdel, quatre de tennis i una pista multiesportiva
19-12-2019


Aquesta tarda ha tingut lloc la inauguració de les pistes de tennis i pàdel de l’àrea esportiva de Lloret de Mar. Unes instal·lacions que es troben ubicades al costat de la Piscina Olímpica Municipal i que inclouen tres pistes de tennis de terra batuda, sis pistes de pàdel, i una pista multiesportiva. Les obres han tingut un cost de 979.310.000€.

Aquesta instal·lació és una de les actuacions incloses dins el Pla de reconversió turística de Lloret de Mar; un pla acordat amb la Generalitat de Catalunya, el Patronat de Turisme Girona - Costa Brava i la Mesa Empresarial del Turisme de Lloret de Mar, formada per empresaris del sector privat del municipi i que inclou diferents actuacions a curt, mig i llarg termini per reposicionar la destinació. L’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, ha explicat que “Aquest any 2019 el tancarem amb més de 60.000 esportistes i acompanyants a les nostres instal·lacions esportives, un increment del 7% respecte l’any passat. Estem certificats per l’Agència Catalana de Turisme des del 2006 com Destinació de Turisme Esportiu i som el municipi que té més disciplines certificades de Catalunya. Ara amb aquesta instal·lació sumem un atractiu més”. L’alcalde també ha recordat que “el mes de maig del 2020 serem la seu del Congrés Mundial de Turisme Esportiu organitzat per l’Organització Mundial del Turisme i l’Agència Catalana de Turisme, el que suposa una important acció estratègica de posicionament del nostre municipi en aquest producte a nivell internacional i reforça la nostra aposta pel turisme esportiu”. 

 L’acte ha comptat amb la presència del director general de Turisme, el Sr. Octavi Bono; del president de la Mesa Empresarial, el Sr. Josep Maria Molist; dels regidors i regidores, del director del Serveis Territorials de Turisme, el Sr. Josep Polanco i de diferents entitats i empresaris del municipi.

Durant el 2020 està previst que acabin altres projectes vinculats al Pla Operatiu de Reconversió Turística com són les obres de la Plaça Pere Torrent o l’execució de les obres del camí de ronda que ha d’enllaçar la platja de Lloret amb la de Fenals per la costa.

 

arxivat sota: ,