Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret estrena nova àrea d’esbarjo per a gossos

Lloret estrena nova àrea d’esbarjo per a gossos

Està ubicada al Turó d’en Buc i incorpora com a novetat dues àrees: una zona per gossos grans i una per gossos petits
17-02-2022


Avui l’Ajuntament de Lloret de Mar ha recepcionat la nova àrea d’esbarjo per a gossos ubicada al Turó d’en Buc. La regidora de Medi Ambient, Marina Nicolàs, explica que «A petició veïnal és la primera que disposa de dues àrees, una per a gossos grans i una per a petits». Concretament l’àrea de gossos grans és 1.500 m² i la dels petits de 375 m².

A cadascun dels espais hi ha una font d’aigua amb abeurador per gossos, doble porta per evitar que s’escapin els gossos quan un usuari entra o surt del recinte, cartell informatiu amb les normes d’ús, bancs i papereres. Pel que fa al tancament perimetral, en part s’ha aprofitat el ja existent en el contorn del Mas d’en Buch i el restant s’ha instal·lat amb una alçada de  2 metres per evitar que els gossos puguin saltar cap a l’exterior.

L’actuació, amb un cost aproximat de 17.000 €, s’ha finançat amb una partida econòmica dels Pressupostos Participats del 2017 corresponent al barri d’El Rieral i amb partides de la secció de Medi Ambient. 

Amb aquest nou equipament l’Ajuntament de Lloret de Mar ja compta amb quatre àrees d’esbarjo per gossos distribuïda en diferents espais del municipi: Can Xardó (760 m²);  Can Ribalaigua (350 m²) i  Fenals (1.100 m²). Per altra banda, a la zona de garbí de la platja de Fenals, fora de temporada de platges, es permet l’estada de mascotes.