Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar torna a organitzar la Fira del Llibre i la Rosa

Lloret de Mar torna a organitzar la Fira del Llibre i la Rosa

Avui s’ha dut a terme la reunió de coordinació per revisar els protocols de seguretat covid-19
20-04-2021


Divendres, 23 d’abril, Lloret de Mar tornarà a acollir la Fira del Llibre i la Rosa, que arriba enguany a la seva 40a edició. La fira es celebrarà al passeig de Jacint Verdaguer i, seguint les recomanacions del Departament de Cultura de la Generalitat de Catalunya, que ha dissenyat un pla específic per Sant Jordi amb motiu de la situació d’excepcionalitat provocada per la covid-19, només estarà oberta a llibreters, editorials, sector professional i floristes amb llicència d’activitat a Lloret de Mar. En paraules de Cristian Fernández, regidor de Cultura: “celebrar la fira és un pas més cap a la desitjada normalitat. L’hem hagut d’adaptar al context actual i seguirà els protocols de seguretat covid-19 pertinents, però la diada de Sant Jordi a Lloret de Mar tornarà a tenir llibres i roses al carrer”

A  les 17:30 h, a la plaça de la Vila, hi haurà un espectacle infantil sobre la història del drac de Sant Jordi i les activitats continuaran el dissabte 24 d’abril, a les 10 h, amb una visita guiada al centre històric de Lloret i a Can Font i, a les 11.30 h, amb el racó dels contes amb Roses i més roses a la Biblioteca Municipal.

En el marc de la festa de Sant Jordi, dijous, 22 d’abril, a les 20 h, al Teatre Municipal està previst Lloret Jove amb el cinema, amb la projecció de dos curtmetratges: El negocio, del director Listano, i Molly, the strange life of a contemporary artist, de la productora lloretenca Meraki Films Productions.