Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar presenta la Ruta del Vermut Vermulloret

Lloret de Mar presenta la Ruta del Vermut Vermulloret

En total, hi participen 24 establiments i cada un ofereix una proposta de vermut personalitzada
11-06-2021


Avui ha tingut lloc la presentació de la iniciativa Ruta del Vermut Vermulloret, organitzada pel Gremi de Bars, Restaurants i Cafeteries amb la col·laboració de l’Ajuntament de Lloret de Mar. Amb Vermulloret, que tindrà lloc del 12 de juny al 18 de juliol, Lloret de Mar vol posar en valor aquesta activitat social catalana que és “anar a fer el vermut”, que normalment es fa al migdia, sobretot els dies assolellats de la primavera i l'estiu, a la terrassa d'un bar o restaurant.

La membre de la junta directiva de l’Associació de Bars, Restaurants i Cafeteries, Cristina Carbó, ha explicat que “estem molt contents amb l’alta participació que ha tingut la iniciativa que compta amb un total de 24 establiments participants”. La Ruta de Vermuts s’incentivarà amb el vermupassport: haver gaudir de 6 de les 24 propostes permetrà participar en el sorteig de 2 entrades per al festival SOM de Mar amb accés a la zona VIP, un televisor intel·ligent de 32” i 50€ per bescanviar en qualsevol establiment de l’Associació de Comerciants de Lloret que triï el guanyador.

La regidora de Bars, Restaurants i Cafeteries, Lara Torres ha destacat que “és tracta d’una proposta publico-privada que vol incentivar la dinamització en un moment en que el sector necessita tornar a la normalitat”. En aquest sentit des de l’Ajuntament també s’ofereixen dues visites guiades:  Vermut al Museu tots els diumenges de juny al Museu del Mar on es donarà a conèixer la història de la vila, des del Lloret agrícola passant pel Lloret mariner i arribant al boom turístic, amb la peculiaritat que al final del recorregut s’oferirà un vermut als participants (aquest no està inclòs a la Ruta de Vermuts) i la Ruta Indiana, que té lloc cada dissabte i que consisteix en una passejada on els visitants podran conèixer, per una banda, la casa indiana de Can Font, i, per l’altra, el passat indià de Lloret. Per l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat “Serà una temporada d’estiu on esperem recuperar el turisme internacional; nosaltres hi posem tots els nostres esforços però hi té molt a veure aspectes de geopolítica i per tant el turisme de proximitat, que valoren molt aquestes propostes, continuarà tenint una presència important”.