Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar presenta la cartellera de la Pride Costa Brava

Lloret de Mar presenta la cartellera de la Pride Costa Brava

Tindrà lloc el 7 i 8 de juliol, sota el lema «Abanico’s weekend» i comptarà amb artistes com Locomia, el grup OBK i l’Orquestra Maribel i artistes com Malena Gracia i Imperio Reina. Els concerts i actuacions seràn amb entrada gratuïta.
24-05-2023


 

PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret i l’Ajuntament de Lloret de Mar han presentat avui oficialment la cartellera dels concerts principals de la Pride Costa Brava 2023 que tindràn lloc el proper 7 i 8 de juliol. L'acte de presentació ha tingut lloc a la Sala de Plens de l’Ajuntament uns dies després de la Setmana Contra la LGTBIFÒBIA en la que Lloret de Mar ha participat activament amb un complert programa d’activitats i que va tancar el passat diumenge 21 de maig al Teatre de Lloret amb un col·loqui entre Samantha Hudson, actriu i activista del col·lectiu LGTBIQ+ a Espanya i la influencer Dama de Ruiz. 

Els concerts de la Pride Costa Brava 2023 tindràn lloc el 7 i 8 de juliol; el dia 7 de juliol actuaran la dragqueen Imperio Reina, el grup OBK i Malbert DJ Set. L’endemà, 8 de juliol, Malena Gracia, el grup Locomia, l’Orquestra Maribel i Rocío Saiz DJ Set. La dragqueen i performer, a més d’agitadora nocturna local Joanne, amenitzarà els dos dies amb un DJ SET, amb èxits musicals d’ahir, d’avui i de sempre. 

L’horari serà a partir de les 21:30h i la ubicació està pendent de concretar. Ivan Soriano, president PLURALS, Associació LGBT+ de Lloret, ha manifestat “que en aquesta edició la Pride s’amplia a tot el cap de setmana amb dos nits de concerts i amb una programació pensada perquè agradi a tots el públics des de els més joves als més veterans. Per aquest motiu ens hem decantat per grups com OBK o l’Orquestra Maribel i artistes i DJ’s com Malbert i Rocío Saiz, que compten amb molts seguidors entre un públic més jove”. 

En paraules de Jennifer Pérez, regidora d’Igualtat: “Tant la Setmana Contra la LGTBI-fòbia com el Pride Costa Brava ens permeten mostrar que Lloret de Mar és una ciutat oberta al món, inclusiva i per a tothom. Però paral·lelament cal continuar treballant amb projectes que fomentin i treballin aquesta igualtat com són les formacions a les escoles i instituts, les Tardes Rainbow a Es Tint o l’atenció personal i individualitzada que donem des del Servei d’Igualtat del SAI”.

Albert Robert, alcalde de Lloret, ha explicat que “cal continuar el treball conjunt entre administració pública i entitats per fer realitat el canvi real i integrador que necessita la nostra societat. Amb aquest festival Lloret de Mar referma la seva reivindicació com a municipi LGBTI i contra qualsevol tipus de discriminació”.