Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar potencia les activitats a l’aire lliure aquest estiu amb el programa Lloret Nature Summer

Lloret de Mar potencia les activitats a l’aire lliure aquest estiu amb el programa Lloret Nature Summer

Combina activitats esportives amb propostes educatives sobre la fauna i la flora del municipi. El programa inclou nedades per les Rutes de Mar, snorkel, sortides de marxa nòrdica , ioga a la platja i unes gimcanes per famílies als Jardins de Santa Clotilde i al bosc.
08-07-2020


Lloret de Mar ha presentat avui el programa “Lloret Nature Summer” al centre d’interpretació mediambiental “Casa del Mar” ubicat a la platja de Fenals. L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha detallat que “Aquesta aposta per posar en valor els nostres atractius naturals a traves de propostes de turisme actiu fa anys que la treballem però aquest any era especialment recomanable potenciar-les. Aquest programa és el resultat d’un treball transversal entre Lloret Turisme, el departament d’Esports i la regidoria de Platges”.

Durant el mesos de juliol, agost i setembre el  projecte Lloret Nature Summer ofereix tot un seguit d’activitats i propostes a l’aire lliure durant diferents dies de la setmana. La marxa nòrdica, tècnica de caminar amb bastons, es farà cada dissabte de juliol i agost a les 8h i setembre a les 10h, amb dues propostes: una marítima que recorre els camins de ronda i un altre interior pels boscos de Lloret. Pels amants del mar hi haurà les propostes de les Rutes del Mar que ofereix una introducció al snorkel els divendres i dissabtes a les 10h i  nedades en grup guiades per la Ruta de Mar de Fenals a Santa Cristina cada diumenge a les 9h.  Lloret de Mar és un dels municipis que compta amb més nedadors actius que realitzen aquesta pràctica de nadar a mar obert i fins i tot té una associació registrada. Actualment té 2 Rutes de Mar i un total de 2,5 kilòmetres abalisats per nedar amb total seguretat, que cobreixen Lloret, Fenals i Santa Cristina. La regidora d’Esports, Ana Garcia Castany ha afegit que “Estrenem també imatge corporativa del Rutes de Mar que són aquests camins marítims que recorren la nostra costa”.

El Lloret Natures Summer també ofereix propostes familiars com les gimcana dels Jardins de Santa Clotilde, “Enigma dels Jardins”, i del bosc, “Enigma del Bosc”, jocs de pistes que permeten descobrir la fauna i flora del municipi de forma lúdica i divertida i que es faran cada diumenge a les 10h. La regidora d’Esports, Ana Garcia Castany, explica que “Hem creat un programa amb propostes adaptades per a tots els públics amb l’objectiu de propiciar que tothom pugui gaudir d’aquest entorn que tenim” I afegeix “el cost de cada activitat és de 2€ que es destinarà a una jornada de conscienciació  mediambiental que es farà el proper 4 d’octubre”.

Les platges de Lloret i Fenals també comptaran novament aquest any amb el programa de dinamització de platges que inclou el miniclub, les activitats dirigides (classes amb monitor de zumba, gimnàstica de manteniment i aeròbic) i els partits de volei platja. Com a novetat la regidora de platges, Marina Nicolàs, ha explicat que “hem incorporat sessions gratuïtes de ioga per adults i en família a les platges que es faran, a les 19h, cada dilluns i dimecres a Lloret i dimarts i dijous a Fenals”.

La plataforma d’intel·ligència turística de Lloret Turisme desenvolupada per Mabrian mostra un augment de l’interès pel producte de turisme actiu essent el segon en mencions el darrer any per darrera del producte platja urbà.

Tota la informació, horaris  i reserves   de les activitats de Lloret Nature es pot consultar en el web www.lloretdemar.org i presencialment a les oficines de turisme.