Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar participa en la segona edició de “Catalunya, Hola Família”

Lloret de Mar participa en la segona edició de “Catalunya, Hola Família”

El cap de setmana del 8 i 9 de juny oferirà un complet programa d’activitats amb un taller de mindfulness, una activitat d’immersió lleugera, uns tallers sobre la llegenda del dimoni sense banya, una gimcana als Jardins de Santa Clotilde i un concert de Rumba per a xics
30-05-2019


El cap de setmana del 8 i 9 de juny arriba una segona edició de “Catalunya, Hola Família!”, una acció promocional de turisme familiar organitzada per l’Agència Catalana de Turisme juntament amb les 26 destinacions de turisme familiar certificades per l’Agència Catalana de Turisme (ACT) i 120 empreses de tot Catalunya que oferiran prop de 200 activitats pensades per a nens.

El lema escollit enguany és “Viu una experiència de llegenda” i, en aquest sentit, des de Lloret de Mar s’ha preparat un complet programa que permetrà a les famílies descobrir i gaudir del ric patrimoni cultural i natural del municipi. Per al dissabte al matí s’han preparat un taller de mindfulness a la Biblioteca Municipal, a les 10h i a les 11.30h i, en la mateixa franja horària, però al centre d’interpretació de la natura Xatrac, a la platja de Fenals, una activitat d’immersió lleugera. Al vespre, a les 19 h, Rumba per a xics amb Landry el Rumbero, a la plaça de la Vila.

L’endemà, diumenge, continuaran les activitats amb una gimcana als Jardins de Santa Clotilde, a les 10 h, que permetrà conèixer la flora d’aquest paratge. Finalment durant tot el dia hi haurà uns tallers sobre la llegenda del dimoni sense banya, d’11 a 14 h i de 16 a 19 h, a la plaça de la Vila.

A banda de les activitats, els allotjaments que participen en aquesta iniciativa oferiran dues nits al preu d’una. Participen l’hotel Anabel, l’hotel Xaine Park, el càmping Santa Elena i l’aparthotel Costa Encantada. Elizabeth Keegan, gerent de Lloret Turisme, explica: “Lloret de Mar està certificada com Destinació de Turisme Familiar des del 2010. Aquesta acció promocional de “Catalunya, Hola Família” ens permet donar visibilitat a la nostra oferta per al turisme familiar. Disposem d’un gran nombre d’establiments privats certificats i, a més, durant tot l’any, oferim diferents propostes de descoberta del nostre patrimoni cultural en forma de tallers i activitats per al públic familiar”. Elizabeth Keegan també ha recordat que “Les platges de Lloret i Fenals disposen els mesos d’estiu del servei de miniclub      que inclou l’espai nadó”. Actualment Lloret de Mar disposa de vint empreses d’allotjament, quatre empreses d’activitats, quatres equipaments culturals (Museu del Mar, Jardins de Santa Clotilde, Biblioteca i Castell de Sant Joan) i les tres oficines de turisme certificades amb aquest segell que atorga l’Agència Catalana de Turisme. 

Recentment Lloret de Mar va rebre un viatge de premsa, coordinat amb el Patronat de Turisme Costa Brava Girona i el Centre de Promoció Turística de Catalunya a Moscou, integrat per vuit periodistes russos que varen venir a conèixer aquest oferta especialitzada. A més durant el cap de setmana “Catalunya, Hola Família!” el municipi també rebrà el blogtrip “Familias en ruta”.

App per “caçar” éssers màgics

Amb el tema escollit “Viu una experiència de llegenda”, el “Catalunya Hola Família!” vol fer èmfasi en la història i la mitologia del territori. En aquest sentit, l’app “Llegendes en família” permetrà a les famílies buscar i “caçar” els éssers màgics creats per a l’ocasió que s’amagaran en boscos, platges, places i parcs de les diferents destinacions familiars catalanes certificades. 

Seguint el criteri i l’assessorament de l’expert en mitologia catalana Joan de Déu Prats, cada una de les destinacions té assignat un ésser màgic amb un lligam al territori. A Girona, les famílies poden “caçar”: el Guerrer Invencible de Blanes; la Serpent de Castell-Platja d’Aro; el Dimoni sense Banya de Lloret de Mar; Les Encantades de Roses; el Peix Mular de Sant Feliu de Guíxols; el Fantasma de la Carbassa de Calonge-Sant Antoni; la Comtessa de Molins de Sant Pere Pescador; la Reina de les Sirenes de Torroella de Montgrí i l’Estartit; i l’Home Escorça de la Vall d’en Bas-Les Preses. 

A través d’aquesta app també es pot consultar la informació sobre les 200 activitats programades.

arxivat sota: Actualitat, Turisme, Cultura i Art