Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar obre les portes al Patrimoni Cultural el cap de setmana del 9, 10 i 11 d’octubre

Lloret de Mar obre les portes al Patrimoni Cultural el cap de setmana del 9, 10 i 11 d’octubre

Lloret se suma un any més a la celebració de les Jornades Europees de Patrimoni
07-10-2020


Un any més, Lloret celebra les Jornades Europees de Patrimoni (JEP), una iniciativa del Consell d’Europa i la Comissió Europea que se celebra ininterrompudament a Catalunya des del 1991 i que està considerada l’activitat participativa més important d’Europa en relació amb el patrimoni cultural. 

Enguany, el tema proposat pel Consell d’Europa per celebrar les Jornades Europees de Patrimoni gira a l’entorn del binomi patrimoni i educació en un sentit global que va més enllà del públic escolar. Una visita guiada, un taller o una exposició temporal, entre molts altres, són elements de mediació patrimonial que permeten la transmissió del nostre llegat a la societat, des del present, amb una mirada al futur, ha dit la directora de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Anna Fuentes. 

Seguint aquesta línia, a Lloret s’han previst durant el cap de setmana visites guiades gratuïtes en aquests espais i horaris:

  • Can Saragossa – 10 h
  • Museu del Mar 11.30h
  • Turó Rodó – 13 h
  • Jardins de Santa Clotilde – 16 h
  • Cementiri Modernista – 18 h
  • Casa Museu de Can Font – 20 h

Totes les visites són gratuïtes però cal una reserva prèvia perquè les places són limitades. La reserva es pot formalitzar trucant al Museu del Mar al 972 364454 o bé a través del web patrimoni.lloret.cat 

Des de Patrimoni Cultural informen que la inscripció serà efectiva un cop formalitzada la reserva i que els menors també necessiten reserva. 

El regidor de Patrimoni Cultural de l’Ajuntament de Lloret, Xavier Flores, ha dit que les Jornades Europees del Patrimoni són un esdeveniment obert a tothom i una gran oportunitat per donar a conèixer la riquesa i atractiu del nostre patrimoni cultural, amb l’objectiu principal d’estrènyer els vincles entre aquest i la societat. És per això que el regidor ha volgut convidar  a tothom a viure noves activitats i experiències en aquesta propera jornada de portes obertes del patrimoni cultural lloretenc.