Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar llança la campanya ‘Selvatans, ganes de canviar de vistes?’ per atreure als visitants de la comarca

Lloret de Mar llança la campanya ‘Selvatans, ganes de canviar de vistes?’ per atreure als visitants de la comarca

Els visitants que facin una consumició als restaurants, bars i cafeteries del municipi podran entrar gratuïtament als equipaments culturals del MOLL (Museu Obert de Lloret)
18-02-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar i Lloret Turisme han llançat la campanya “Selvatans, ganes de canviar de vistes?”, una iniciativa que vol atreure l’atenció dels veïns i veïnes de la comarca de la Selva ara que es permet la mobilitat comarcal. 

La campanya convida els selvatans a venir a Lloret de Mar i, com detalla la regidora de Bars i Restaurants, Lara Torres, “mostrant el tiquet d’una consumició feta a qualsevol dels restaurants, bars i cafeteries de Lloret de Mar podran entrar gratuïtament, el mateix dia, als equipaments culturals que integren el Museu Obert de Lloret”. Uns equipaments culturals que inclouen, per exemple, les restes arqueològiques del Turó Rodó, amb una espectacular panoràmica sobre la platja de Lloret de Mar; el Museu del Mar, per conèixer el passat indià del municipi, o els Jardins de Santa Clotilde, inclosos dins la Ruta Europea de Jardins Històrics, recentment catalogats Itinerari Europeu pel Consell d’Europa, entre d’altres. 

En paraules de l’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat: “Tradicionalment Lloret de Mar sempre ha estat una de les destinacions turístiques que obre més mesos a l’any. Enguany, malgrat el difícil context, el sector turístic continua fent un gran esforç i disposem d’oferta d’allotjament, gastronomia i lleure de la qual gaudir. Lloret de Mar continua obert i ara és una bona oportunitat per als veïns i veïnes de la comarca, especialment els d’interior, de desconnectar prop del mar i segurament descobrir un Lloret de Mar que per a molts és poc conegut”. 

Al web de Lloret Turisme (www.lloretdemar.org) s’hi pot trobar tota l’oferta disponible actualment, que inclou propostes d’allotjament, de restauració i d’activitats de lleure. 

A més, també s’activarà un concurs fotogràfic a Instagram sota l’etiqueta #SelvatansaLloret on la millor fotografia guanyarà una estada a Lloret de Mar amb diferents propostes d’activitats. 

La comarca de la Selva està formada per 34 municipis i un total de 117.617 habitants segons dades de l’Institut Català d’Estadística de Catalunya de l’any 2020.