Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar i Blanes acullen l'Eurockey Cup U17 i FEM17

Lloret de Mar i Blanes acullen l'Eurockey Cup U17 i FEM17

Aquest dijous 7 d’octubre, la Eurockey Cup es torna a posar en marxa
07-10-2021


Enguany, i després de la cancel·lació de l’any anterior per motius sanitaris, 2 categories, FEM 17 i U17, competiran fins aquest diumenge dia 10 entre Blanes i Lloret de Mar.

La d’aquest 2021 és una edició especial, ja que per primera vegada se celebren els tornejos femenins. Al torneig ja hi havien participat jugadores com Aina Arxé, María Sanjurjo o Laura Barcons, però sempre ho havien fet en categoria mixta.

El format de la competició serà el següent: 

U17 (mixta): Fase inicial de 4 grups de 4 equips en format lligueta. Els 4 equips del mateix grup s’enfrontaran entre ells i els 2 millors de cada grup accediran a la fase final que tindrà, com a primer partit, els quarts de final.

Pel que fa a la categoria femenina (FEM17), consta de 2 grups de 4 equips cadascun i els 2 millors equips de cada grup accediran a la fase final, disputant directament les semifinals.

És una edició en la qual hi haurà un total de 225 jugadors i jugadores participants, provinent d’Anglaterra, Itàlia, França, Alemanya, Suïssa, Espanya i Portugal.

El torneig es podrà seguir en directe als canals oficials del torneig, i tota la informació es podrà consultar al portal web eurockey.info