Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar habilita un servei de cita prèvia per al centre de tests PCR i d’antígens

Lloret de Mar habilita un servei de cita prèvia per al centre de tests PCR i d’antígens

Amb aquest sistema es vol reduir el temps d’espera dels usuaris i facilitar l’obtenció ràpida dels resultats
02-07-2021


Lloret de Mar ha posat en funcionament avui un sistema de cita prèvia per fer-se proves PCR i d’antígens al centre de tests que té habilitat a les Pistes d’Atletisme de la localitat. L’objectiu d’aquest nou sistema de reserva prèvia és reduir el temps d’espera dels usuaris per poder accedir al centre i facilitar l’obtenció ràpida dels resultats.

A més a més, i donada l’alta demanda de tests que hi ha hagut diàriament, s’ha decidit limitar l’ús del servei a les persones residents en primera i segona residència a Lloret de Mar i als viatgers que estiguin allotjats a la destinació. En tots els casos s’haurà de poder acreditar documentalment que es compleix el requisit ja sigui a través d’un document oficial d’identitat o de residència o d’una confirmació de reserva.

Per fer la reserva cal accedir al servei de cita prèvia que l’Ajuntament ha habilitat al seu web en l’enllaç següent i fer la reserva: Cita prèvia

Des d’avui ja hi ha disponibilitat per demanar cita prèvia per al dilluns 5 de juliol i dies successius.

En paraules de Jaume Dulsat, alcalde de de Lloret de Mar: “Aquest projecte ha superat totes les nostres expectatives. Teníem clar que era un servei de valor que facilitaria les gestions als nostres ciutadans i viatgers i que seria molt benvingut, però vist l’èxit del centre i per poder oferir un servei millor, hem cregut necessari habilitar un sistema de cita prèvia que ens permetrà ser més àgils”.

Pel que fa als grans grups, Enric Dotras, president del Gremi d’Hosteleria de Lloret de Mar afegeix: “En el cas de grans grups, seguim amb el mateix funcionament i, si ens avisen prèviament, el dispositiu es desplaça a l’establiment on s’allotgen els viatgers per poder dur a terme allà mateix els tests”.

El centre de tests covid-19 de Lloret de Mar, liderat per Gremi d’Hostaleria de Lloret de Mar i que compta amb el suport de l’Ajuntament de Lloret de Mar, es va posar en funcionament el 16 de juny passat i des de llavors diàriament s’hi han fet desenes de testos.

El dispositiu de proves estarà disponible durant tota la temporada d’estiu amb un horari de dilluns a divendres de 8.30 a 10.30 h i els dissabtes de 8.30 a 9.30 h. Els resultats de les proves PCR, que tenen un cost reduït de 52 euros, s’informen a les persones interessades de manera confidencial per correu electrònic entre les 19 i les 20 h del mateix dia de recollida de la mostra. En el cas dels tests d’antígens, el preu és també reduït (20 euros) i el resultat està disponible 15 minuts després de sotmetre’s a la prova.