Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar fa un reconeixement als establiments HORECA millors recicladors de la temporada 2021

Lloret de Mar fa un reconeixement als establiments HORECA millors recicladors de la temporada 2021

Un total de 238 restaurants, bars i quiosquets de la localitat s´han sumat ja a aquesta iniciativa en col·laboració amb l´Ajuntament Lloret de Mar i l’entitat Ecovidrio. Els mesos d’estiu s’ha millorat en un 51,15 % respecte l’any 2020
31-08-2021


L’Ajuntament de Lloret de Mar, en el marc de la nova edició del Movimiento Banderas Verdes de l’entitat Ecovidrio ha volgut fer un reconeixement als establiments hostalers que més quantitat d’envasos de vidre han recollit durant la temporada d’estiu 2021, en concret durant els mesos de juliol i agost. 

Els establiments hotelers del municipi, tenen un paper fonamental en els resultats de la recollida selectiva de vidre, sent prop de 300 els que estan adherits al servei de recollida porta a porta, de tipologia diversa: hotels, càmpings, restaurants, bars, guinguetes de platja, pubs, discoteques i parc aquàtic. 

D’entre els prop de 300 establiments, identificats com a grans generadors de vidre, s’han seleccionat 3 blocs, escollint-ne els que major nombre de bujols de vidre havien omplert en la gestió de les seves activitats. L’hotel Evenia Olympic, el restaurant Sybius Cala Canyelles i el bar Macondo beach House, foren reconeguts per la regidora de Medi Ambient, Sra. Marina Nicolàs, en representació de l’Ajuntament, lliurant-los un miniiglú així com un diploma. 

Malgrat la temporada d’estiu hagi estat marcada per la situació sanitària, amb alguns establiments tancats i d’altres que han vist alterat el seu normal funcionament per les restriccions i mesures de prevenció per la COVID19, les dades de recollida selectiva s’han vist incrementades respecte l’estiu passat. Si els mesos de juliol i agost del 2020 es van recollir 204,94 tones d’envasos de vidre, pel mateix període d’enguany s’han recollit 309.76 tones, suposant un increment de la ràtio del 51,15 %. 

El municipi de Lloret de Mar, participa junt a altres 23 municipis de Catalunya, a la iniciativa Banderas Verdes. Tots ells tractaran d´incrementar els nivells de recollida selectiva d´envasos de vidre i mobilitzar al sector hostaler per aconseguir la bandera en l’edició de 2021. A nivell estatal, aquesta campanya d’Ecovidrio es desenvolupa a 129 municipis costaners, de 5 comunitats autònomes, comptant amb la participació de 14.000 establiments hostalers.

arxivat sota: ,