Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar estrena la sardana ‘Lloret, dissabtes i sardanes’

Lloret de Mar estrena la sardana ‘Lloret, dissabtes i sardanes’

Serà el proper dissabte 22 d’agost a les 22 h al pati de l’Erol


El proper dissabte 22 d’agost, a les 22 h al pati de l’Erol, la cobla Principal del Llobregat estrenarà la sardana “Lloret, dissabtes i sardanes” del compositor Jaume Riu i Ratera. Aquesta sardana parla del vincle de Lloret amb el món de la sardana i d’aquesta iniciativa, que ja fa  94 temporades que es duu a terme. El regidor de Festes, Cristian Fernández, explica que “Les sardanes durant les nits d’estiu a Lloret són una tradició molt arrelada a casa nostra i segurament no hi ha cap municipi de Catalunya que faci tants anys que programa sardanes a l’estiu”.

A banda de les sardanes d'estiu, ja fa més de 25 anys que hi ha el programa de sardanes de Nova Ràdio Lloret i l’aplec de la sardana de Santa Cristina ja fa més de 53 edicions que es duu a terme i el concurs de colles sardanistes ha passat la cinquantena edició.

Enguany l’Ajuntament de Lloret de Mar ha decidit tirar endavant la temporada de sardanes d’estiu sota un estricte protocol de seguretat per la COVID-19 i reconvertint les ballades en audicions concert. Aquest any la temporada va arrencar el dissabte 8 d’agost i inclou audicions de les cobles més destacades de Catalunya: el dissabte 15 d’agost la Cobla Mediterrània, el dissabte 22 d’agost La Principal del Llobregat, el dissabte 29 d’agost la Ciutat de Girona, el dissabte 5 de setembre de nou La Principal de Llobregat i el dissabte 12 de setembre la Cobla Sant Jordi Ciutat de Barcelona. 

arxivat sota: , ,