Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar estrena la primera visita temàtica del rodatge de “House of the Dragon”

Lloret de Mar estrena la primera visita temàtica del rodatge de “House of the Dragon”

Els Jardins de Santa Clotilde, on va tenir lloc el rodatge de la preqüela de Jocs de Trons, es converteixen en els “Jardins del Drac”
30-06-2023


 

Durant el mes de juliol i agost els visitants que s’apropin als Jardins de Santa Clotilde trobaran un cartell a l’entrada que els informarà de que s’endinsen a “Els Jardins del Drac”. Aquesta és la primera aproximació a la visita tematitzada que ha encarregat l’Ajuntament de Lloret a l’empresa lloretenca de projectes culturals Amargura Cultura. La directora de Patrimoni Cultural, Anna Fuentes, explica que “hem creat una visita guiada en la que aprofitem el fil conductor d’aquesta sèrie de renom internacional i milions de seguidors per mostrar l’atractiu dels Jardins de Santa Clotilde, estem convençudes de que no quedarà cap dubte de perquè van ser una de les localitzacions escollides”. 

La visita tematitzada “Els Jardins del Drac” es podrà gaudir cada divendres a les 20h en català i a les 18:30 en castellà durant el mes de juliol, i els divendres a les 19:00h en anglès durant el mes d’agost. Aquestes visites es poden comprar a través de la web de venda d’experiències de Lloret Turisme: tickets.lloretdemar.org 

Els Jardins de Santa Clotilde són un dels escenaris més fascinants de la sèrie "La Casa del Dragón", la preqüela de la sèrie "Joc de Trons", centrada en la casa Targaryen i basada en la novel·la de George R. R. Martin “Fire & Blood”, que ha portat a les pantalles d’arreu del món la plataforma HBO. De la mà de guies especialitzats, els assistents passejaran pels racons més rellevants dels Jardins de Santa Clotilde convertint-se en els vertaders protagonistes de l'experiència inspirada en "The House of the Dragon" i descobrint tota mena d'objectes i escenaris fàcilment identificables a la sèrie.    

Actualment aquests jardins noucentistes són membres de la Ruta Europea de Jardins Històrics, catalogada com a Itinerari Cultural Europeu del Consell d’Europa i acullen anualment més de 100.000 visitants.