Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar es suma, amb diferents actes, al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Lloret de Mar es suma, amb diferents actes, al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència envers les Dones

Avui s’inicia una lectura col·lectiva d’un fragment del llibre d’Isabel Clara Simó ‘T’imagines sense ell?’, que es pot seguir a Instagram i a Facebook
21-11-2016


Com cada any, Lloret de Mar es suma al Dia Internacional per l’Eliminació de la Violència vers les Dones amb diferents actes organitzats des de l’Ajuntament conjuntament amb l’associació de dones L’Aurora i el suport de l’Institut Català de les Dones de la Generalitat de Catalunya.

Els actes s’inicien avui amb una lectura col·lectiva d’un fragment del llibre d’Isabel Clara Simó T’imagines sense ell?, que es pot seguir a Instagram i a Facebook.

El dijous 24 de novembre hi haurà un col·loqui entorn a la violència masclista, a les 9 h, a través de Nova Ràdio Lloret; i dissabte 26 de novembre, l’acte central, que consistirà en la lectura del manifest, a les 12 h, a la plaça de l’esglèsia; una performance a càrrec de La Caravana de les Arts i el lliurament de premis del tradicional concurs de frases contra la violència vers les dones.

Com a novetat, el dia 2 de desembre a les 13.30 h a la sala d’actes de l’Ajuntament, es presentar una campanya de sensibilització contra la violència masclista que consisteix en la presentació d’un disseny de sotagots amb un eslògan contra la violència masclista. Aquests sotagots es vendran als hotels, restaurants i bars adherits. Col·laboren en aquesta iniciativa el Gremi d’Hotels i el Gremi de Bars i Restaurants.

Finalment, el dimecres 14 de desembre, la Sessió Ordinària del Consell de Dones de Lloret de Mar tanca els actes.