Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar es suma al Sant Jordi d’estiu

Lloret de Mar es suma al Sant Jordi d’estiu

S’hi han adherit totes les llibreries i floristeries del municipi


Lloret de Mar es suma al Sant Jordi d’estiu previst pel proper 23 de juliol i és per aquest motiu que l’Ajuntament de Lloret de Mar ha editat un díptic amb les dues llibreries i vuit floristeries del municipi. 

Lara Torres, regidora de Comerç explica que “Els protocols de la COVID19 feien difícil poder fer les parades de roses i llibres però considerem que era important poder mantenir aquesta tradició i poder comprar aquell llibre i rosa que no es va poder regalar durant el confinament. Són moments en els quals hem d’impulsar la compra local i pel sector llibreter i florista aquesta data era un dia important tant pel fet de posar en valor i visibilitzar aquests sectors comercials com per les ventes”. 

Després de rebre les instruccions concretes de la Cambra del Llibre per organitzar el Sant Jordi d'estiu, l'Ajuntament va organitzar reunions amb llibreters i floristes. Així mateix, va convocar la comissió de Sant Jordi, que compta amb representació de les entitats culturals de la ciutat i que ha va decidir adherir-se a la iniciativa. 

La regidora també ha fet una crida a gaudir de les llibreries i floristeries durant tot l'any i a consultar les novetats editorials d'enguany a través de la Biblioteca Municipal.