Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar es suma a la campanya del Dia de l’orgull LGTBI "un pas endavant cap a la diversitat "

Lloret de Mar es suma a la campanya del Dia de l’orgull LGTBI "un pas endavant cap a la diversitat "

S’ha creat un peça audiovisual on participen diferents lloretencs i lloretenques i s’ha pintat un pas de vianants
26-06-2020


Amb motiu del Dia de l’Orgull LGBTI Lloret de Mar s’ha adherit a la campanya “un pas endavant cap a la diversitat”.  El proper dia 28 de juny l’Alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, i la regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, llegiran el manifest promogut per la Generalitat de Catalunya on referma el seu compromís per fer efectius els drets de les persones LGBTI i per lluitar contra les discriminacions per raó d’orientació sexual i d’identitat de gènere. L’acte tindrà lloc, a les 19h, al pas de vianants ubicat a l’Avinguda del Rieral 14, davant del Pavelló esportiu del Molí i que s’ha pintat amb els diferents colors que simbolitzen el col·lectiu LGBTI.

Per altra banda aquest any també s’ha decidit crear un document audiovisual que es difondrà pels mitjans de comunicació nacionals i locals i a les xarxes socials que té per objectiu donar visibilitat a l’orgull LGBTI i a les polítiques públiques LGBTI que s’estan desplegant arreu del territori català. En aquest vídeo han participat diferents lloretencs i lloretenques i s’estrena en primícia.

Aquest 2020 és un any atípic, marcat per la influència de la Covid-19. La Direcció General d’ Igualtat de la Generalitat de Catalunya ha explicat que si bé a Catalunya la immensa majoria de les persones LGBTI no s’han vist vexades per la seva identitat o orientació sexual, s’han detectat alguns casos d’LGBTI-fòbia familiar, en especial persones trans molt joves, així com la deplorable LGBTI-fòbia a les xarxes socials i algun cas en espais públics. És per això quela regidora d’Igualtat, Jennifer Pérez, remarca que “cal continuar treballant i fer un nou pas endavant cap a la diversitat LGBTI”.

Actualment a Catalunya hi ha  90 SAIs LGBTI i 780 municipis a qui donen serveis els SAIs comarcals i territorials, a més de les SAIs locals. 

arxivat sota: ,