Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar du a terme obres de revitalització del carrer del Carme, al nucli antic

Lloret de Mar du a terme obres de revitalització del carrer del Carme, al nucli antic

Amb un pressupost de prop de 56.000 €, va ser el projecte finalista als Pressupostos Participats 2016
02-08-2017


Renovació de l’enllumenat; senyalització i panells informatius sobre els elements d’interès històric del nucli antic i jardineres amb reg automàtic són algunes de les accions que s’estan duent a terme per revitalitzar el carrer del Carme, ubicat al nucli antic de Lloret.

Aquest projecte, amb un cost aproximat de 56.000 €, s’està executant a través dels Pressupostos Participats 2016. Josep Lluis Llirinós, regidor de Participació Ciutadana, explica: “De la zona del nucli antic, aquest va ser el projecte més votat i l’objectiu era embellir aquest carrer cèntric i comercial per on passa un alt nombre de persones. Els veïns i veïnes ens varen traslladar que trobaven a faltar jardineria i per això hem apostat, entre altres accions, per la substitució de pilones per jardineres altes”. I hi ha afegit: “Tota la nova jardinera consta de reg automàtic. I s’ha instal·lat un nou enllumenat que recorda el passat mariner de la vila”.

Pel que fa la senyalització i els panells informatius, el regidor detalla que “per donar visibilitat al patrimoni cultural d’aquesta zona, s’han instal·lat uns plafons informatius sobre la història i arquitectura de l’església parroquial de Sant Romà i la casa-museu indiana Can Font”. Aquests elements patrimonials es troben ubicats a poca distància entre ells i s’ha pogut constatar que “tant els visitants com els mateixos lloretencs es paren a consultar la informació”.

Actualment ja s’han executat 12 d’un total de 19 projectes dels Pressupostos Participats del 2016, amb la previsió que, a finals del 2017, estiguin tots executats. 

arxivat sota: ,