Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar celebra aquest dissabte dia 30 de juny la Fira de Pintura i Ceràmica

Lloret de Mar celebra aquest dissabte dia 30 de juny la Fira de Pintura i Ceràmica

La fira, que tindrà lloc de 10 a 21 h al Passeig Jacint Verdaguer, serà a càrrec d’artistes lloretencs
29-06-2018


Lloret acull aquest dissabte 30 de juny, la Fira de Pintura i Ceràmica, a càrrec d’artistes lloretencs.

En la fira, organitzada pel Col·lectiu de Pintors de Lloret, hi participaran alumnes de cursos del Centre Cívic relacionats amb la pintura i amb la ceràmica, com per exemple alumnes de l’Escola de Pintura i Arts Plàstiques “Punto Áureo”.

El motiu de la fira és l’exposició i la venda d’articles artístics fets pels alumnes dels cursos, com per exemple peces de ceràmica i pintures.

El Col·lectiu de Pintors de Lloret va fer la proposta a la regidoria de cultura de l’Ajuntament i aquesta va ser molt ben acollida perquè es va considerar una bona iniciativa per fomentar la pintura i les arts plàstiques dels artistes lloretencs i donar-les a conèixer entre els lloretencs i els visitants.

A més a més, s’ha escollit aquesta data pel fet que coincideix amb la Diada Castellera que es celebrarà a la plaça de la Vila i que es creu que portarà molt públic que podrà també assistir a la fira.