Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar cancel·la tots els actes de la Festa Major

Lloret de Mar cancel·la tots els actes de la Festa Major

L’equip de govern municipal s’ha reunit aquesta tarda en sessió extraordinària
19-07-2020


El govern municipal de Lloret de Mar s’ha reunit aquesta tarda en una sessió extraordinària per tal d’analitzar la situació provocada pels nous brots de COVID-19 que s’han produït arreu del país i ha pres, per unanimitat, la decisió de cancel·lar el programa de la Festa Major del 21 al 26 de juliol ambdós inclosos. Amb anterioritat, el consistori ja havia eliminat del programa els actes amb més risc d’aglomeracions com per exemple el correfoc o el castell de focs, però la situació actual desaconsella mantenir la celebració d’altres activitats amb participació popular. 

Si bé a Lloret no s’ha registrat cap brot que obligui a aplicar mesures restrictives o de confinament, el govern municipal ha pres aquesta decisió com una mesura de prudència i prevenció. La suspensió de moment només s’aplicarà al programa de la Festa Major, i no afecta a la resta d’activitats culturals i esportives programades per la resta de l’estiu, que seran avaluades en funció de la avaluació de les circumstàncies. 

El consistori ja ha informat d’aquesta decisió a les autoritats corresponents i a totes les entitats organitzadores de la Festa Major.