Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar acull la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia el 14 d’agost

Lloret de Mar acull la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia el 14 d’agost

La franja cridada a vacunar-se en aquesta Marató són les persones de 12 anys en endavant. Per acollir-s’hi, cal pertànyer a l’àrea bàsica de salut on es desenvolupa l’acció, no tenir cap cita programada en cap altre punt de vacunació, no haver rebut cap dosi i no haver passat la COVID-19 en els darrers 6 mesos, en el cas de menors de 65 anys
10-08-2021


Lloret de Mar acollirà, aquest dissabte 14 d’agost, la quarta Marató de Vacunació sense cita prèvia. L’acció es portarà a terme a la Biblioteca Municipal de Lloret de Mar de les 9 h i fins a les 19 h, o fins que s’esgotin les dosis, i la franja d’edat cridada a vacunar-se són les persones de 12 anys en endavant. 

Per acollir-se a aquesta iniciativa cal: 

  • Les persones han de tenir el seu equip d’atenció primària assignat a l’ABS Lloret- Tossa, que inclou el CAP Dr. A. Cabañas (Lloret centre), CAP Dr. F. Benito Inaraja (El Rieral) i el Consultori Local de Tossa de Mar.
  •  No tenir cap cita programada en cap altre centre
  •  No haver rebut cap dosi.
  •  No haver passat la COVID-19 o que faci 6 mesos o més que s’ha passat la malaltia (en el cas de menors de 65 anys).
  •  No tenir cap símptoma compatible amb la COVID-19. Si se’n té algun, cal trucar abans al CAP. 

Si es compleixen aquests requisits, els ciutadans s’hauran de presentar al punt de vacunació (Biblioteca Municipal de Lloret de Mar) i identificar-se amb la targeta sanitària o un document acreditatiu. 

En el cas de les persones entre 12 i 15 anys que hi acudeixin a vacunar-se, hauran d’anar acompanyades del pare, mare o tutor/a legal identificats amb document d’identitat o llibre de família.

arxivat sota: , , ,