Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar acull el 5è Campionat d'Espanya de Seleccions d'Handbol amb prop de 8.000 esportistes i acompanyants

Lloret de Mar acull el 5è Campionat d'Espanya de Seleccions d'Handbol amb prop de 8.000 esportistes i acompanyants

Es duu a terme fins el 7 de gener i es disputaran més de 300 partits
04-01-2017Des del 2 fins el 7 de gener es celebra a Lloret de Mar el Campionat d'Espanya de Seleccions d'Handbol 2017 de categoria infantil, cadet i juvenil, masculí i femení. L’esdeveniment compta amb 16 pistes habilitades en 7 ciutats seu: Blanes, Lloret de Mar, Tordera, Palafolls, Malgrat de Mar, Calella i Mataró; un centenar d’àrbitres, un centenar de voluntaris, premsa especialitzada i 6 hotels oficials per a jugadors, organització i acompanyants.

El Campionat d’Espanya de Seleccions d’Handbol destaca tant per la seva importància a nivell esportiu, ja que s'hi troba el millor handbol de base, com tota la repercussió que té per al territori a nivell econòmic i social, ja que hi assisteixen prop de 8.000 persones, entre esportistes i acompanyants. Dels 2.000 esportistes, Lloret de Mar n’allotja més de la meitat, repartits entre hotels com l’Astoria Park, l’Evenia Olympic Park, l’hotel Samba, l’hotel Guitart Central Park i l’hotel Don Juan.

Durant la competició s’hi disputen més de 300 partits i hi participen les Comunitats Autònomes d’Andalusia, Aragó, Comunitat Valenciana, Canàries, Cantabria, Castella La Manxa, Castella i Lleó, Catalunya, Ceuta, Euskadi, Extremadura, Galícia, Illes Balears, La Rioja, Madrid, Melilla, Navarra, Astúries i Murcia. El campionat està organitzat per la Federació Catalana d'Handbol, la Real Federación Española de Balonmano i el Consejo Superior de Deportes. A més, compta amb el suport de la Secretaria General de l'Esport de la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Girona, la Diputació de Barcelona com també dels ajuntaments que són seus del campionat com Lloret de Mar, Blanes i Malgrat de Mar, entre d'altres.

El regidor d’Esports de Lloret de Mar, Joan Bernat, es mostra molt satisfet amb l’esdeveniment: “Per nosaltres, poder acollir un campionat d’aquest nivell i prestigi reforça la nostra aposta per consolidar el turisme esportiu. Lloret de Mar és una ciutat adaptada a les necessitats dels esportistes; amb unes instal·lacions esportives de primer nivell, uns hotels amb una oferta especialitzada i unes activitats complementàries que permeten a esportistes i famílies gaudir de les estones de lleure”. A més, afegeix que: “El fet que Blanes, Calella, Tordera, Mataró, Palafolls i Malgrat de Mar siguin també seu dels més de 300 partits, mostra que tenim un territori on l’esport és molt present i sumant sinergies podem donar una millor projecció als nostres atractius”.

Anualment Lloret de Mar rep gairebé 50.000 turistes esportius, entre esportistes i acompanyants. El 2015 es va tancar amb 49.144 visitants que van tenir com a motiu del seu viatge un esdeveniment esportiu.

El 2016 la ciutat ha renovat el segell de Turisme Esportiu de l’Agència Catalana de Turisme per a les disciplines de futbol, natació, atletisme, esports col·lectius i ciclisme en carretera.

arxivat sota: ,