Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar acollirà la COPA AFIA CATALUNHA, el més gran torneig de fútbol senior del món

Lloret de Mar acollirà la COPA AFIA CATALUNHA, el més gran torneig de fútbol senior del món

Hi participaran entre 850-900 persones, entre futbolistes brasilers i acompanyants, de les categories 55+, 60+ i 64+
25-10-2019


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha signat avui un conveni amb l’empresa CIA SOCCER TRAVEL per la qual la vila es convertirà en la seu del torneig COPA AFIA CATALUNHA pels anys 2020 i 2021 i amb possibilitat de pròrroga per dos anys més.

La COPA AFIA CATALUNHA és un torneig de fútbol de renom internacional adreçat a les categories 55+, 60+ i 64+ que ja es desenvolupa amb molt d’éxit a països com Amèrica, Brasil, Argentina, Mèxic, Aruba, Paraguai i República Dominicana. A Europa l’esdeveniment també s’ha fet anteriorment a Chiclana i Mallorca. Ana Catarina Carvalho, directora general d’operacions de CIA SOCCER TRAVEL explica que “Portem 30 anys treballant el turisme esportiu i aquesta edició a Lloret de Mar serà la cinquena que duem a terme a Espanya”. Ana Caterina Carvalho ha afegit que “serà un torneig retransmès en directe per streaming comptem amb VAR i hi haurà un programa complementari pels acompanyants”.

Aquesta primera edició a Lloret de Mar tindrà lloc del 28 de maig al 4 de juny i hi ha prevista la participació d’uns 850-900 persones, entre jugadors brasilers i acompanyants, que s’allotjaran l’Hotel L’Azure; un establiment que en breu obrirà les seves portes després d’una reforma integral de més de 24 milions d’euros i que es centrarà especialment en la captació de turisme esportiu i de reunions i esdeveniments en la seva temporada mitjà i baixa.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha explicat que “L’any vinent l’Agència Catalana de Turisme ha establert que serà l’any del Turisme Esportiu i per tant, és un èxit que Lloret de Mar pugui sumar un torneig amb aquesta projecció mediàtica i que ens permet posicionar el nostre projecte de destinació turística esportiva en mercats emergents com el brasiler que encara no coneixen la nostra oferta especialitzada”. L’alcalde també ha explicat que “aquest esdeveniment és un contacte que va captar a la fira turística FITUR en una de les nostres accions promocionals”.

Lloret de Mar té la certificació de destinació de turisme esportiu de la Generalitat de Catalunya des del 2006 en 6 disciplines i actualment compta amb 14 hotels certificats en turisme esportiu. Anualment acull més de 58.000 esportistes i acompanyants a les seves instal·lacions esportives i s’hi organitzen més de 400 esdeveniments.