Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret de Mar acollirà el Campionat de Catalunya Absolut de Pitch&Putt 2019

Lloret de Mar acollirà el Campionat de Catalunya Absolut de Pitch&Putt 2019

Tindrà lloc durant dos caps de setmana de juny: la fase prèvia, del 7 al 9 de juny, i la fase final, el 15 i 16 de juny


El Golf Lloret Padel Pitch&Putt ha acollit la presentació del torneig Campionat de Catalunya Absolut de Pitch&Putt, que comptarà amb uns 300 jugadors amb llicència federativa.

Els jugadors competiran en una fase prèvia, del 7 al 9 de juny, i 108 passaran a la final, que es disputarà el cap de setmana següent, el 15 i el 16 de juny.

Ariadna Pallàs, directora del Golf Lloret Padel Pitch&Putt, ha destacat  "és tot un honor i ens fa molta il.lusió acollir un campionat tan important com és l'absolut de Catalunya, d'on sortirà el campió de Catalunya de Pitch and Putt". Antoni Lloret, secretari executiu de la Federació Catalana de Pitch&Putt, també ha recordat que “l’any 2010 Lloret de Mar va acollir el Torneig Europeu de Pitch&Putt”.

L’alcalde de Lloret de Mar, Jaume Dulsat, ha explicat que: “Cada any, per les instal·lacions esportives de Lloret, hi passen més de 58.000 participants en esdeveniments esportius i acompanyants i, aquests anys hem fet també un gran esforç per impulsar tots els esports a l’aire lliure com poden ser el ciclisme, el running o el triatló. En aquest sentit, aquest torneig de pitch&putt també serà una bona oportunitat per donar projecció a aquestes instal·lacions i a aquest esport que combina esport i natura”.

El Golf Lloret Pàdel Pitch&Puut va ser fundat l´any 1998 i compta amb 18 forats; el disseny dels forats amb llargades i alçades diverses el fan alhora tècnic i divertit. Anualment hi passen uns 9.000 jugadors a l'any i entre les nacionalitats predominen jugadors nacionals, francesos, anglesos, irlandesos, holandesos i russos.