Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret contracta quatre informadors cívics a través del programa ‘Enfeina’t’ del Servei d’Ocupació de Catalunya

Lloret contracta quatre informadors cívics a través del programa ‘Enfeina’t’ del Servei d’Ocupació de Catalunya

03-05-2018


La Secció de Promoció Econòmica de l’Ajuntament de Lloret de Mar, a través del Programa Enfeina’t del Servei d’Ocupació de Catalunya, ha contractat un total de quatre informadors cívics que des de principis de maig recorren la població amb l’objectiu de dur a terme tasques informatives a visitants i residents, i ajudar a combatre actituds incíviques que vagin en detriment del bon manteniment de les platges i l’espai públic. Aquest programa, cofinançat per la Generalitat de Catalunya i el Ministeri, té una durada de 6 mesos.

L’objectiu és posar en coneixement de tothom els recursos i serveis de la població, informar sobre les ordenances que regulen la convivència, vetllar pel manteniment de l’espai públic, així com sensibilitzar la ciutadania sobre qüestions mediambientals i de civisme. La finalitat última és millorar l’experiència de gaudi dels espais públics, posar en valor els recursos locals, i evitar conductes incíviques que es puguin produir per part dels ciutadans informant d’una manera pedagògica i educativa.

Per altra banda, també està prevista, per a principis de juliol, la contractació dins del mateix programa de vuit persones de personal de manteniment. En aquest cas, i amb la mateixa línia de treball que els informadors cívics, aquestes persones desenvoluparan tasques de manteniment i reparació de l’espai públic.

Segons paraules del regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg: “El 2017, mitjançant programes de foment de l’ocupació, l’Ajuntament va contractar un total de 42 persones. Això ens permet inserir socialment i laboralment els beneficiaris dels programes, que milloren substancialment les seves competències i, per tant, les seves futures possibilitats de treball i alhora l’administració presta més i millors serveis a residents i visitants”.

El programa ENFEINA'T està destinat a l’acompanyament en la inserció laboral i la contractació de persones desocupades de llarga durada, amb l'objectiu de millorar la seva ocupabilitat, trencar amb la seva situació de desocupació per evitar així la cronificació del seu estat i facilitar-los experiència professional per a la seva inserció laboral.

arxivat sota: ,