Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret contracta a 9 persones a través del programa Treball i Formació COVID-19

Lloret contracta a 9 persones a través del programa Treball i Formació COVID-19

L'Ajuntament de Lloret de Mar s’ha acollit a aquest pla extraordinari del Servei d'Ocupació de Catalunya SOC, adreçat a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada
17-11-2020


L’Ajuntament de Lloret ha contractat a 9 persones durant un període de 9 mesos a través del programa Treball i Formació COVID-19 (TRFO Covid19) que ofereix el Servei d’Ocupació de Catalunya.

El programa TRFO Covid19 consisteix en projectes de millora de l'ocupabilitat de les persones treballadores, especialment aquelles que s'han quedat sense feina amb motiu de la crisi de la COVID-19 i les per aquelles que tenen més dificultats d'accés al mercat laboral, per mitjà d'accions d'experiència laboral i accions de formació transversal. El regidor de Promoció Econòmica, Jordi Orobitg, explica que “aquesta crisi està afectant de forma molt directa als col·lectius més vulnerables i que, malauradament, l'impacte socioeconòmic i també arribarà a persones que mai haguessin pensat que algun dia es trobarien en situació de desocupació. Per tant, hi haurà nous col·lectius professionals sobre els que no havia cap previsió que es poguessin quedar en situació d'atur”. Aquesta línia pretén incidir de forma directa sobre aquests dos col·lectius. En concret, la mesura del Treball i Formació línia COVID-19 anirà adreçada a aquelles persones que han perdut la feina a partir del 16 de març de 2020 i a persones en risc de caure en situació d'atur de llarga durada, no perceptores de prestació per desocupació o subsidi ni ajuts. Aquests dos col·lectius han estat els més afectats per l'estat d'alarma i la crisi generada per aquesta pandèmia.

Pel que fa la contractació hi ha tres persones que estaran realitzant tasques d’auxiliar administratiu als departaments de Promoció Econòmica, Igualtat i Habitatge, i Mobilitat; dues persones contractades com agents comunitaris al Departament d’Educació, i quatre persones que s’adscriuran als Serveis Municipals de Manteniment.

arxivat sota: Ajuts i Subvencions, Campanya