Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret continua avançant amb les obres del Pla d’Accessibilitat

Lloret continua avançant amb les obres del Pla d’Accessibilitat

S’han renovat voreres i paviments de l’avinguda de Just Marlès i se n’han adaptat els passos de vianants


L’Ajuntament de Lloret de Mar ha finalitzat les obres incloses en la segona subfase del projecte executiu de la primera fase del Pla d’accessibilitat que està dividida en tres subfases. El cost de les obres de la primera subfase ascendeixen a 84.000€ i s’han centrat a renovar voreres i paviments, i adaptar els passos de vianants de l’avinguda de Just Marlès.

A partir del mes de gener s’inicien les obres de la primera subfase, per un import de 104.784€ i la tercera subfase, amb un pressupost de 40.493€. El regidor d’Urbanisme, Joan Bernat, explica que “l’objectiu és suprimir les barreres arquitectòniques de l’itinerari que discorre des de la cruïlla del carrer de la Verge de Loreto amb el carrer de Sant Pere, continua per l’avinguda de Vidreres, pel carrer de la Sra. de Rossell fins a la cruïlla amb l’avinguda del Rieral i continua per l’avinguda del Rieral fins a l’avinguda de laVila de Blanes el passeig marítim”. Amb aquesta primera fase executada, el regidor explica: “S’haurà connectat i complementat l’accessibilitat en trams d’itinerari ja construïts i els haurem prolongat fins a les zones més cèntriques de Lloret”.