Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret celebra la VIII Trobada de Corals Lloretenques amb l’actuació de set corals del municipi

Lloret celebra la VIII Trobada de Corals Lloretenques amb l’actuació de set corals del municipi

L’actuació tindrà lloc el proper dilluns 19 de juny a les 19.30 h a l’església parroquial
19-06-2017


Les set corals més destacades de Lloret es trobaran un any més, i ja en són vuit, a l’església parroquial de Sant Romà per oferir una mostra dels seus repertoris. Serà el proper dilluns 19 de juny a les 19.30 h durant la celebració de la VIII Trobada de Corals Lloretenques.

Cada coral interpretarà tres cançons del seu propi repertori i, al final, les set corals cantaran un tema de forma conjunta. La trobada té per objectiu primordial promoure el cant coral i el conjunt instrumental, a tots els àmbits, sobretot entre la gent més jove.

La trobada està organitzada pel Departament de Cultura de l’Ajuntament de Lloret i hi participaran les següents corals de Lloret:

  • Coral de l’Institut Rocagrossa
  • Coral de l’Institut Coll i Rodés
  • Cantaires de la Casa del Mar
  •  Coral Multicultultural de la Selva
  •  Coral Alba de Prima
  • Coral Tot Cor
  •  Coral Unió Lloretenca (3 seccions)

La trobada, que va néixer amb l’objectiu d’establir contacte entre els grups de cant coral que hi ha a Lloret, s’ha convertit amb els anys en una trobada fixe en el calendari d’activitats culturals que es fan a Lloret. El regidor de Cultura, Albert Robert, ha convidat a tothom a assistir a aquest acte i ha posat en valor la llarga tradició local en l’àmbit del cant coral i ha mostrat la seva satisfacció per l’acte de dilluns que reunirà a totes aquelles persones que mantenen viva la música coral al nostre poble.

Robert també ha convidat a veïns, turistes i a aficionats a la música coral a assistir aquesta trobada de dilluns i a gaudir d’una de les nostres manifestacions culturals més emblemàtiques. A més, Robert ha agraït a totes les corals que participen en aquesta trobada, la seva col·laboració i el seu esforç perquè Lloret pugui gaudir d’aquesta activitat que ens permetrà percebre els esforços i les il·lusions que han marcat tot un any d’assajos.

El concert, amb entrada gratuïta, inclourà un repertori basat en temes del cant popular i tradicional per a coral i es clourà amb una peça que interpretaran de forma conjunta per totes les set corals participants a l’acte.

La idea d’organitzar una trobada de corals lloretenques va sorgir ara fa set anys de l’institut Coll i Rodés i de l’Ajuntament de Lloret, que van acordar organitzar, un cop a l’any, una celebració amb les diferents corals de la vila.

Des de l’Ajuntament de Lloret es vol agrair també a l’església parroquial el seu suport, ja que cada any cedeix l’espai per a la celebració del concert.