Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret celebra el primer Consell Veïnal

Lloret celebra el primer Consell Veïnal

Aquesta trobada va permetre explicar el funcionament del procés dels Pressupostos Participats aprovats pel Ple de la Corporació.
18-02-2016


Ahir, 16 de febrer, es va celebrar el primer Consell Veïnal de Lloret de Mar, en què ─a banda de la distribució geogràfica de les zones i els pertinents criteris d’assignació pressupostària─ es va proporcionar la informació del funcionament del Consell així com de les normes del procés dels Pressupostos Participats, aprovades pel Ple de la corporació del 08/02/16.

Amb un total de 25 participants, aquest òrgan complementari de caire consultiu i d’àmbit territorial està presidit per l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i el regidor de Participació Ciutadana, Josep Lluís Llirinós, i integrat per un representant de cada grup municipal i un de cada zona en què s’ha distribuït el terme municipal de Lloret de Mar exclusivament per a aquest òrgan i projecte.

En aquests moments s’està en el termini de recollida de propostes a través del formulari web, que acaba el proper dia 19/02. Seguidament, començant el 20 de febrer i acabant el 4 de març, es celebraran les assemblees a les diferents zones per acabar de determinar quines són les propostes prioritàries, les quals hauran de validar els tècnics de l’Ajuntament.

El Consell Veïnal es tornarà a reunir tres vegades més durant aquest 2016: abans de les votacions del 13 i 14 de maig per informar de les propostes que es portaran a votació; després de la votació per posar en coneixement del Consell el resultat de la mateixa, i a finals d’any per exercir les seves funcions de control i seguiment del procés, i proposar canvis en la seva planificació per a una futura edició del projecte.

Més informació  en el web de Pressupostos Participats del www.lloret.cat