Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret celebra aquest cap de setmana les Jornades Europees de Patrimoni

Lloret celebra aquest cap de setmana les Jornades Europees de Patrimoni

S’han programat visites guiades i portes obertes a diferents equipaments patrimonials del municipi, com els Jardins de Santa Clotilde, Can Font o el Cementiri Modernista.
10-10-2019


L’Ajuntament de Lloret de Mar es suma aquest 11,12 i 13 d’octubre a les Jornades Europees de Patrimoni Les jornades formen part d’un programa de sensibilització del patrimoni cultural, promogut pel Consell i la Comissió Europea. De fet, aquestes jornades permeten cada any que més de 20 milions de persones puguin visitar espais que normalment no estan oberts i participar en diferents activitats culturals.

Lloret de Mar ha programat jornades de portes obertes i visites guiades a diferents equipaments patrimonials del municipi com són Can Saragossa, Museu del Mar, Turó Rodó, Jardins de Santa Clotilde i Cementiri Modernista. El regidor de Patrimoni Cultural, Xavier Flores, ha explicat que “l’objectiu és donar a conèixer el valor i la història del llegat cultural lloretenc a residents i visitants” i ha destacat que “la resposta a aquestes jornades de portes obertes sempre és molt bona”.

A banda de les jornades de portes obertes també s’han programat visites gratuïtes per a tots els públics en els següents horaris:

  • Can Saragossa a les 10.00 h
  • Museu del Mar a les 11.30 h
  • Turó Rodó a les 13.00 h
  • Jardins de Santa Clotilde a les 16.00 h
  • Cementiri Modernista a les 18.00 h
  • Can Font a les 20.00 h

Per a les visites guiades es recomana reservar plaça trucant al Museu del Mar (972 344 54) o bé al web patrimoni.lloret.cat

El Museu Obert de Lloret (MOLL) aglutina els diferents equipaments culturals de Lloret de Mar i rep anualment més de 140.000 visitants.