Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret celebra aquest cap de setmana les Jornades Europees de Patrimoni

Lloret celebra aquest cap de setmana les Jornades Europees de Patrimoni

S’han programat portes obertes durant tres dies en diferents equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret) i visites guiades


Les Jornades Europees de Patrimoni  se celebren dies 12, 13 i 14 d’octubre. Per aquest motiu, Lloret ha organitzat un ventall d’activitats gratuïtes durant els tres dies de les jornades per tal de divulgar la riquesa cultural i el patrimoni museístic del municipi entre els visitants i usuaris dels museus i espais patrimonials.

 El programa d’activitats, que ha estat dissenyat pel Departament de Patrimoni  de l’Ajuntament de Lloret, inclou tres jornades de portes obertes, visites guiades i propostes familiars.

Entre les propostes programades destaca el dissabte 13 d’octubre quan s’ha programat una visita guiada gratuïta en castellà als Jardins de Santa Clotilde a partir de les 11h del matí. Mentre que a les 18h de la tarda s’ha previst una visita guiada gratuïta a l’exposició de la Col·lecció d’art de la Galeria Elysium a Can Saragossa. Una visita que inclou música, veu i dansa en directe.

De cara al diumenge 14 d’octubre les famílies tenen la oportunitat de participar en el joc de pistes que s’ha realitzat aquesta tardor al jaciment ibèric de Turó Rodó i que porta per nom , La maledicció dels déus.

A més, durant els tres dies, 12, 13 i 14 d’octubre hi ha portes obertes i visites guiades gratuïtes en els següents equipaments del MOLL (Museu Obert de Lloret):

-      Can Saragossa – visita guiada a les 10 h

-      Museu del Mar – visita guiada a les 11.30 h

-      Turó Rodó – visita guiada a les 13 h

-      Jardins de Santa Clotilde – visita guiada a les 16 h.

-      Cementiri modernista – visita guiada a les 18 h

-      Can Font – visita guiada a les 20 h.

 És important destacar que cal reservar plaça prèviament a totes les visites a través del web patrimoni.lloret.cat

Les JEP són la festa del patrimoni i molts dels municipis i entitats d’arreu de Catalunya organitzen activitats gratuïtes per a tots els públics. Les jornades tenen lloc enguany també en el marc de l’Any del Patrimoni Cultural 2018, una iniciativa europea amb activitats a nivell europeu, nacional, regional i local i amb una cinquantena de països participants sota el lema “L’art de compartir”.