Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret acull una nova edició de MontPhoto FEST 2016, el major esdeveniment de fotografia de natura a Espanya

Lloret acull una nova edició de MontPhoto FEST 2016, el major esdeveniment de fotografia de natura a Espanya

Tindrà lloc des d'avui i fins el 2 d'octubre
30-09-2016


El festival del concurs internacional de fotografia MontPhoto, organitza la vintena edició del Festival MontPhoto FEST a Lloret. Aquest esdeveniment, considerat com el major de fotografia de Natura d’Espanya, arrenca avui i tanca el 2 d’octubre. Prèviament, aquesta setmana ja han dut a terme una activitat de cinema ambiental amb les escoles al Teatre Municipal.
Un cap de setmana llarg dedicat a la fotografia de la natura, i la seva conservació, en les quals hi haurà ponències, projeccions, tallers, exposicions, un espai firal, la gala de lliurament de premis del concurs internacional de fotografia MontPhoto 2016, presentacions de llibres. S’espera la presència d’unes 800 persones, unes xifres similars a l’any passat.
Aquesta nova edició tornarà a comptar amb fotògrafs i prescriptors de primer nivell d’aquest àmbit com són: Magdalena Herrera, Daniel Beltrá, Franco Banfi, Xavier Ayuso, Iñaki Relanzón, Albert Masó, Rubén Duró, Jan van der Greef, Neil Aldridge, Gunther Riehle, Álvaro Sanz, Marc Sellarès, Javier Alonso, José Benito Ruiz, Tino Soriano, Eduardo Blanco, Ugo Mellone, Xavier Manrique, Arturo de Frías, Oscar Díez, Joan Roca, Elena Mate, Roberto Alcaraz, Marcos Lacasa, Miguel A. Valladares de WWF Espanya, i FICMA (Festival Internacional de Medi Ambient) entre d'altres.
La inauguració del festival serà avui, a les 18.00 hores, al Teatre de Lloret de Mar, i posteriorment hi haurà la ponència inaugural.
Dissabte 1 d’octubre, al Teatre Municipal, es durant a terme ponències durant tot el matí, i l’inici de les segones Jornades Joves, un programa fotogràfic exclusiu pels menors de 25 anys. A les 19h, al mateix Teatre tindrà lloc la gala de lliurament de Premis MontPhoto 2016. L’endemà, diumenge 2 d’octubre continuaran les
ponències i activitats de les Jornades Joves. La cloenda està prevista a les 14h.
L'espai d'exhibició comercial, ubicat en una carpa davant del Teatre, comptarà amb la presència de les marques més prestigioses del panorama fotogràfic, i estarà ubicat a la zona exterior del teatre. Romandrà obert durant tot el FEST.

Durant l’esdeveniment també es presentarà el nou volum de la publicació amb totes les imatges premiades del concurs MontPhoto 2016 "Inspirats per la Natura 2016", així com d’altres novetats editorials, que es presentaràn en el decurs del festival.
A partir del demà, a la Casa de la Cultura, també es podrà gaudir de l’exposició de Montphoto 2016, formada per les imatges premiades pel jurat de la 20ª edició del concurs juntament amb dos altres exposicions: “MontPhoto amb ulls de nen” (Casa de la Cultura) i les exposicions: FotCiencia13 i “Melting Landscapes” de Fernando Moleres (al Teatre).
L'assistència al MontFEST és gratuïta, però l'aforament és limitat.

Inscripcions i programa a: fest.montphoto.com

Espais:
Teatre: ponències a l'auditori.

Exposicions i aula (tallers) dins el recinte del Teatre
(baixos). - Av. Vila de Tossa, Parc de Can Saragossa Lloret de Mar.

Carpa exterior Teatre: Marques comercials.

Casa de la Cultura: Exposició premiats MontPhoto 2016 i exposició MontPhoto
amb ulls de Nen .. - Plaça Mossèn Pere Torrent, 1 - Lloret de Mar.
Hotel Monterrey: