Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret acull una exposició amb motiu del centenari del la mort del pintor Claude Monet

Lloret acull una exposició amb motiu del centenari del la mort del pintor Claude Monet

Pintors de Lloret, Barcelona, Sitges i Olot han fet una interpretació de l’obra del pintor
20-01-2017


Fins a finals de gener els amants i interessats en l’art i la pintura es poden acostar a la galeria d’art Art Studio, ubicada al carrer Felicià Serrà i Mont, 17, de Lloret de Mar, on podran gaudir gratuïtament de l’exposició que diferents pintors han fet amb motiu del centenari de la mort del pintor impressionista Claude Monet.

Isidro Cistaré, organitzador de l’exposició, explica que “amb motiu del centenari hem pensat que aquesta exposició era una bona oportunitat per fomentar la pintura i donar a conèixer diferents pintors”. I afegeix: “A Art Studio donem també classes de pintura i l’espai està obert a tothom que tingui inquietuds artístiques en aquest sentit”.

Els artistes que exposen són reconeguts pintors catalans com l’organitzador, Isidre Cistaré, Enric Rubió, Francesc Sillué o Marta Montcada; aquestes obres es complementen amb altres pintures d’alumnes com Vitaliy Leshukov, Joan Maya o Antoni Vegas.

La propera parada de l’exposició serà a Olot.