Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret acull dos importants campionats esportius aquest cap de setmana

Lloret acull dos importants campionats esportius aquest cap de setmana

Es tracta del campionat de Catalunya de natació d’hivern aleví i la Copa d’Espanya absoluta de jujutsu


Avui comença a Lloret el campionat de Catalunya  de natació d’hivern aleví que, fins diumenge, concentrarà més de 400 participants d’entre 10 i 12 anys. L'organitza el Club Natació de Lloret, amb el suport de l’Ajuntament.

Per altra banda, dissabte també comença la Copa d’Espanya absoluta de Jujutsu; és la primera vegada que el municipi acull una competició d’aquest nivell en aquesta disciplina i està prevista la participació de 100 esportistes d’arreu de l’Estat espanyol.

Pel regidor d’Esports, Joan Bernat: “Hem d’agrair al Club Natació Lloret i a en Marc Dailos la feina per portar aquí aquestes competicions; tenim bones instal·lacions però al darrere també hi ha molta feina de les nostres entitats i esportistes, que són un grans prescriptors”.

L’any 2018 Lloret va acollir a 57.876 persones en turisme esportiu; concretament 36.757 esportistes i 21.119 acompanyants, el que suposa un augment del 5% respecte al 2017.