Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Lloret acull aquest cap de setmana del 3 i 4 de juliol el Festival de Gènere Negre de la Costa Brava

Lloret acull aquest cap de setmana del 3 i 4 de juliol el Festival de Gènere Negre de la Costa Brava

Organitzat per Lloret Negre i CriminiCat, la principal novetat d’enguany és la incorporació de la secció de cinema negre
01-07-2021


La Biblioteca de Lloret i el Teatre són els dos escenaris escollits per a la celebració aquest cap de setmana, del 3 i 4 de juliol, de la tercera edició del Festival de Gènere Negre de la Costa Brava.

El Festival s’inaugurarà el dissabte 3 de juliol a la Biblioteca de Lloret on, durant tot el dia, es duran a terme diferents ponències i taules rodones.

Inauguraran el festival l’alcalde de Lloret, Jaume Dulsat, i el regidor de Cultura, Cristian Fernández, juntament amb la comissària del festival, Angelique Pfitzner.  

Al llarg del dissabte s’han programat diferents taules rodones i tertúlies literàries que debatran temes com la feina dels criminòlegs, els nens robats o la tasca dels periodistes de successos.

  • La principal novetat del festival és la incorporació del cinema negre.

El festival incorpora enguany una novetat. Es tracta del cinema negre. Per això tota la jornada de diumenge se centrarà al Teatre de Lloret, on s’han programat projeccions de curts inèdits i el visionat del llargmetratge d’humor negre Anburguesas Vicente, del director Manuel de la Prada, que assistirà a l’acte.

També destaca el monòleg d’anècdotes cinematogràfiques que protagonitzarà l’actor Pep Muné.

La comissària del Lloret Negre, Angelique Pfitzner, ha dit que l’objectiu de Lloret Negre és promocionar el coneixement, la lectura i el cinema de gènere negre i debatre la problemàtica social de temes vinculats amb el gènere negre. Per la seva banda el regidor de Cultura, Cristian Fernández, ha dit que aquest festival ajuda a posicionar Lloret en el marc de l’àmbit de la cultura i per això l’acollim amb moltes ganes.

Tots els actes del Lloret Negre se celebren seguint els protocols i normatives anticovid vigents. Per assistir-hi presencialment és imprescindible fer reserva prèvia.

Consulta tota la informació del festival