Ves al contingut. | Salta a la navegació

Sou a: Inici / Ajuntament / Comunicació i publicacions / Sala de Premsa / Licitada la construcció d’un amfiteatre i l’adequació de la franja lateral del passeig dels til·lers dels Jardins de Santa Clotilde

Licitada la construcció d’un amfiteatre i l’adequació de la franja lateral del passeig dels til·lers dels Jardins de Santa Clotilde

L’execució està prevista en sis mesos i tindrà un cost aproximat de 581.633€ que està finançat íntegrament pel Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència- NextGenerationEU
06-02-2024


 

L’empresa Noguera Dissenys S.L serà l’encarregada de la construcció de l’amfiteatre i adequació de la franja lateral del passeig dels til·lers dels Jardins de Santa Clotilde. L’execució de les obres està previst que tingui un termini de sis mesos des de la data de formalització de l’acta de comprovació del replanteig. 

El cost total del projecte està estimat en 581.633,44€ Iva Inclòs (480.688,79€ sense iva més l’import de l’IVA 100.944,65€ al tipus del 21%) i està finançat per la Unió Europea en el marc del Pla de Recuperació, Transformació i Resiliència -NextGenerationEU.

Aquest projecte compren les següents obres:

Aquesta obra comprèn les següents prestacions:

  • Adequació de la zona per acollir actes culturals i socials, aprofitant la forma d’amfiteatre natural del terreny. L’escenari es situa en la part del terreny on fa més pendent generant en el subsol de la plataforma un espai per un camerino i magatzem. A l’altra banda del camí es genera un conjunt de grades col·locades en fileres adaptant-se a la pendent del terreny que s’integren a la topografia per poder contemplar les activitats que s’estan desenvolupant. 
  • Creació d’un itinerari adaptat, de forma que permeti l’accés a usuaris i petits vehicles pel transport de materials d’escenografia, des del punt d’accés del Passeig fins la sortida i evacuació d’aquests. 
  • Construcció d’un espai cobert pels serveis d’ús del públic de forma circular encastada en el terreny d’una sola alçada que inclou els serveis higiènics pel públic i una zona de magatzem. 
  • Tanca perimetral ocultada visualment amb la vegetació, per regular i controlar l’accés a la zona, així com l’arranjament i millora de la vegetació existent, mantenint la relació de continuïtat visual amb els jardins.

Actualment els Jardins de Santa Clotilde, inclosos dins dels equipaments culturals del Museu Obert de Lloret, varen tancar l’any amb 118.327 visitants a l’any. A més, els Jardins de Santa Clotilde estan inclosos dins la Ruta Europea de Jardins Històrics catalogats com Itinerari Europeu del Consell d’Europea.

 

footer

arxivat sota: NextLloret, next lloret